4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex: elk seizoen buiten laten staan

Tuinmeubelen, zoals de 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel, kunnen elk seizoen buiten staan in de open lucht. Ze zijn namelijk speciaal ontworpen om ook in deze maanden buiten te staan. Dit komt omdat deze producten tegen vrijwel alle weersomstandigheden bestand zijn. Het is dus geen probleem om ze in de winter of regenachtige herfst buiten te laten staan. Het is uiteraard wel aan te raden om de kussens in deze perioden binnen te halen omdat het langer duurt om te drogen. De 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex zijn speciaal ontworpen om in alle seizoenen van het jaar te gebruiken. Ze vereisen ook nog eens weinig onderhoud.

Onderhoud 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

Het onderhoud aan een 4 seasons Kingston hoekbank of een 4 seasons Sussex koffietafel is miniem. Het is aan te raden om het vlechtwerk twee maal per jaar te reinigen. Het is al voldoende om het met een niet-krassend PH-neutraal schoonmaakmiddel, zoals groene zeep te reinigen. Er komen dus geen speciale schoonmaakmiddelen aan te pas. Afspoelen geschied middels kraanwater. Het is wel ten zeerste af te raden om een hogedrukreiniger te gebruiken. Deze zal schade toebrengen aan het vlechtwerk vanwege de hoge druk. Door middel van een afdekhoes voor de producten is wordt het vereiste onderhoud nog minder. 

Kwaliteit 4 seasons Kingston en 4 seasons Sussex

De kwaliteit van de 4 seasons Kingston hoekbank en de 4 seasons Sussex koffietafel is zeer hoog. Hierdoor bent u verzekerd van een duurzame loungeset en andere producten. Dit is wel zo fijn, zeker als u op zoek bent naar een 4 seasons loungeset. Het aluminium frame van beide producten zorgt voor de nodige stevigheid. Doordat het vlechtwerk kunststof of Wicker polynoom taupe, is er de zekerheid dat het ook tegen diverse weersomstandigheden bestand is. Om de kwaliteit van de 4 seasons Kingston en die van de 4 seasons Sussex nog meer kracht te geven, wordt er een uitstekende garantie op deze producten gegeven.

https://www.vdgarde.nl/