Asbest golfplaten laat u zorgvuldig verwijderen door dé specialist

Geef uw bedrijfspand een ander aangezicht en laat uw pand renoveren door de specialist. Dit hoeft niet veel tijd te kosten en verreist geen sloopwerk. Een gevelrenovatie of dakrenovatie is dé uitkomst als u binnen een korte tijd een andere uitstraling wilt van uw gevel. Een bedrijfspand renoveren laat u doen door Elegast. U bent ervan verzekert dat uw bedrijfsgebouw door zo’n renovatie stijgt in waarde en levensduur. Gaat u voor een fraaie upgrade van uw gevel? Of is juist het dak toe aan de nodige renovatie? De specialist is op dit gebied ook de juiste partij voor u. Indien nodig, worden asbestcement houdende golfplaten verwijderen en vervangen. Zo heeft u maar één partij nodig voor de volledige renovatie van uw dak en/of gevel!

Kies voor een andere uitstraling; ga uw bedrijfspand renoveren en verwijder asbest golfplaten

Denkt u erover na om uw bedrijfspand te laten renoveren? Van een oud grachtenpand tot een kantoor van een paar jaar oud; bij de professional zoals Elegast is vrijwel alles mogelijk. Wilt u uw magazijn, werkplaats loods of bedrijfspand renoveren? Neem hiervoor contact met het team op. Samen met u wordt er gekeken naar de mogelijkheden. Van plannen tot aan het leveren van draagstructuren en van gevelbedekking tot aan het monteren van de nieuwe bardage; bij de specialist kunt u terecht van A tot Z. U heeft voor uw volledige renovatie maar één bedrijf nodig; een bedrijf die al uw zorgen uit handen neemt.

Een dagelijkse waterdichte oplevering als u uw bedrijfspand gaat renoveren en asbest golfplaten laat verwijderen

Ben verzekerd van een waterdichte oplevering en kies voor een specialist als Elegast. Tijdens een renovatie die u laat doen door een echte vakman, heeft u deze garantie. Heeft u er al eens over nagedacht? Uw productieproces heeft een beperkt overlast en uw goederen beschadigen niet. Zo draait u geen onnodige verliezen. Zodra er een deel van het asbesthoudende dak verwijderd wordt, zorgt het deskundige team dat het deel van het nieuwe dak meteen gemonteerd wordt. Door een strakke planning die nageleefd wordt heeft u zelf geen omkijken naar de renovatie. U kunt tijdens de renovatie een team verwachten, gespecialiseerd in het verwijderen van Eternit asbest golfplaten.