Badlakens en paraplu’s bedrukken: ruime keuze in productietechnieken

Als je paraplu’s of badlakens laat drukken bij een specialist, kun je doorgaans kiezen uit verschillende productietechnieken. Het verschilt per merchandiseproduct. Paraplu’s bedrukken met een bedrijfsnaam zal een andere techniek vergen dan het bedrukken van sjaals. Wil je de naam van jouw merk, bedrijf of club laten opvallen en daarvoor badlakens of paraplu’s laten bedrukken? Wanneer je hiervoor naar een speciale drukker gaat, dan kan je vaak zelf kiezen met welke productietechniek jouw naam of logo op het product gedrukt wordt. Op maat gemaakte merchandiseproducten, dat is wat je van jouw specialist kunt verwachten. Zo kun je kiezen voor tampondruk, een bedrukkingsmethode die vaak toegepast wordt bij producten met een niet-vlakke ondergrond, of een transferdruk, op basis van transferpapier. Ook breien, borduren, weven en zeefdrukken behoren vaak tot de mogelijkheden. Informeer gerust eens bij jouw specialist welke productiemethode het meest geschikt is het bedrukken van jouw merchandiseproducten, zoals paraplu’s of badlakens.

Offerte aanvragen voor badlakens of paraplu’s bedrukken

Je laat bijvoorbeeld badlakens bedrukken met eigen ontwerp, een mok met je sportclub of je laat sjaals bedrukken met de naam van je merk bij een specialist. Je hebt besloten om een aantal merchandiseproducten op maat de laten maken. Voordat je een opdracht bij jouw specialist indient, wil je natuurlijk wel weten wat de kosten zijn voor het laten bedrukken van paraplu’s of badlakens. Je wilt immers bekijken wat binnen het budget past en wat niet. Waarom vraag je niet, geheel vrijblijvend, een offerte aan bij jouw specialist op het gebied van merchandise? Binnen korte tijd weet je dan direct wat je kwijt bent aan de aanschaf van jouw merchandiseproducten.

Paraplu’s of badlakens bedrukken: val op met de juiste merchandise

Je wilt dat mensen je bedrijf, merk of club herkennen en van jouw diensten gebruik gaan maken. Dan moet je natuurlijk reclame maken om op te vallen in de menigte. Dat kan natuurlijk met spotjes op tv of het nodige drukwerk, maar wat is er nu leuker dan reclame maken door middel van merchandise. Jouw naam overal op straat zien, op sjaals, kleding, vlaggen, sieraden, bidons, mokken, kantoorartikelen, snoepjes en tassen, dat zou toch gaaf zijn! Al deze producten, waaronder ook paraplu’s en badlakens, kan je laten bedrukken bij een bedrijf dat gespecialiseerd is in het produceren van merchandiseproducten. Jouw naam zal daardoor gegarandeerd opvallen in het algemene straatbeeld.