China Works
Image default
Zakelijke dienstverlening

Boekhoudkantoor in Antwerpen met 70 jaar ervaring

Op zoek naar een goed boekhoudkantoor in omgeving Antwerpen? Boekhoudkantoor Vandelanotte is een deskundig familiebedrijf, opgericht in Kortrijk, met meer dan zeventig jaar ervaring. Dit boekhoudkantoor in Antwerpen en omstreken kan u helpen met diverse expertises. Ze staan voor u klaar bij juridische vraagstukken, hebben experts in GDPR en geven advies over HR-zaken. Dit is prettig, omdat u met meerdere vraagstukken bij hetzelfde kantoor terecht kunt. Deze specialisten hebben acht kantoren verspreid over heel Vlaanderen, bijvoorbeeld nabij Antwerpen, Gent en Brussel.

Diverse behoeften

Wanneer u een bedrijf heeft in de opstart- of groeifase is de kans groot dat u behoefte heeft aan meerdere diensten. Dan is het fijn wanneer u bij één boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen terecht kunt voor al uw vraagstukken. U wilt bijvoorbeeld graag hulp met uw boekhouding en heeft een aantal vragen. Afgezien van het boekhoudkundige deel, hebben veel ondernemers ook vragen over juridische, fiscale en sociale zaken. Het familiebedrijf in Antwerpen kan u helpen bij al deze onderwerpen.

Online boekhoudplatform

Wanneer u een boekhouder inschakelt, wilt u zelf niet het overzicht over uw boekhouding verliezen. Daarom maakt het boekhoudkantoor in Antwerpen gebruik van een digitaal ondernemersplatform. U logt in op dit platform en krijgt een overzicht van alle belangrijke informatie te zien. Hierbij gaat het zowel om boekhoudkundige zaken als om andere essentiële informatie voor uw bedrijf. U kunt zelf informatie bekijken op het platform of hier samen met uw boekhouder doorheen lopen.

Persoonlijk aanspreekpunt

Bij Vandelanotte uit Kortrijk heeft u altijd een persoonlijk aanspreekpunt. Hoewel dit boekhoudkantoor in de omgeving van Antwerpen diverse diensten aanbiedt en hiervoor ook diverse experts heeft, is er altijd één persoon als aanspreekpunt. Hier kunt u terecht met al uw vragen en uw aanspreekpunt zorgt ervoor dat deze beantwoord worden. U kunt terecht bij het familiebedrijf in de omgeving van Antwerpen, Gent en Brussel tijdens de opstart, groeifase en overdracht van uw bedrijf. Het kantoor helpt onder andere familiebedrijven, eenmanszaken en verenigingen.

https://www.vandelanotte.be/nl