China Works
Woning en Tuin

Chinese groente kweken!

Groente kweken

Heeft u er altijd al over nagedacht om thuis uw eigen groente te kweken? Met de kweektenten van de kweektent-specialist.nl is het mogelijk!

Enige tijd geleden kwam mijn moeder met het idee om thuis haar eigen groente te gaan maken. In eerte instantie vond ik het nogal omslagtig, je hebt een kweekruimte nodig, verstand van kweken en dat hadden we allemaal niet. Maargoed ze stond erop en had een cursus besteld om thus je eigen groente te kweken en ging hiermee aan de slag en na een aantal weken had ze haar zelf gemaakte kweekkast gemaakt en stonden de eerste groentr erin.

De gekweekte groent was klaar!

Na een tijdje belde mijn moeder me op en vertelde me dat ze de eerste tomaten had geoogst.

Ik was erg beniewd en ben savonds gelijk langs gegaan. en ze waren HEERLIJK!

Ik vond het eigenlijk wel leuk om ook thuis te gaan doen en ging op internet zoeken naar een goede kweekomgeving odat ik het wel gelijk mooi wilde doen.

ik kwam op de website van de kweektent-specialist terecht en zag dat ze verschillende soorten en merken kweektenten hadden.

Kweektent was binnen

na nog wat naslag werk gedaan te hebben heb ik een tent gekocht en het was een succes! de tent stond binnen een uur en alles was plug and play.

ik kan het aan iedereen aanbevelen om ook zelf je groente te gaan kweken. Het is veel lekkerder van smaak, geen giftige insecten bestrijders en het is vooral leuk om te doen!

 

 

http://www.kweektent-specialist.nl