Dakkapel kopen zonder vergunning? Dat kan bij een specialist!

Wilt u een betaalbare dakkapel kopen zonder dat u daar een vergunning voor nodig heeft? Dat scheelt namelijk een hoop geregel en u kunt direct aan de slag met het laten plaatsen ervan door een ervaren partij. Dan kunt u door een dakraam te kopen uw zolder omtoveren tot een extra slaapkamer. Dat is een stuk goedkoper dan een nieuw huis zoeken, nietwaar? Waar u terecht kunt voor een goede dakkapel? BASkapel heeft verschillende dealers door heel Nederland waar u alle opties van dichtbij in de showroom kunt bekijken. Kunt u meteen aan het deskundige personeel om advies vragen.

Dakkapel kopen? Kies er een die meteen goed geïsoleerd is!

U creëert eenvoudig meer ruimte en meer licht door het plaatsen van een dakkapel, maar wist u ook dat u een dakraam van zelfreinigend glas kunt laten plaatsen voor meer licht? Het is nou niet iets dat op uw wekelijkse boodschappenlijstje verschijnt. Het belangrijkste van een dakkapel is dat deze goed geïsoleerd is. Het zou natuurlijk zonde zijn wanneer de energierekening omhoogvliegt, omdat alle warmte er via slecht afgedekte kieren in uw dakraam vandoor gaat. Kies daarom voor een dakkapel van BASkapel. Deze zijn namelijk standaard uitgerust met VELUX HR++ glas en worden professioneel gemonteerd. Dat is én extra ruimte én een lekker warm huis! Kom snel kijken bij een dealer bij u in de buurt.

Kom in de showroom kijken naar het dakraam dat u wilt kopen

Wanneer u een dakkapel of dakraam gaat kopen is het erg verstandig om een specialist op dit gebied in te schakelen. Zo bent u verzekerd van een goed eindresultaat. Webshops zijn tegenwoordig veel overzichtelijker en hebben mooie HD-foto’s van hun producten. Daar zitten echter ook nadelen aan. Hoe mooi een foto ook is, het levert altijd een vertekend beeld op van het product. Kom daarom eens langs bij een dealer van BASkapel om de collectie van dichtbij te bekijken. U kunt dan meteen om advies vragen aan een van de medewerkers. Tip: neem foto’s mee van de buitenkant van uw woning, zodat een adviseur aan u kan laten zien welke dakkapellen geschikt zijn voor uw woning.