De badkamer opknappen omdat u uw badkamertegels beu bent

Wilt u uw badkamer laten opknappen? Wist u dat het mogelijk is uw badkamer eruit te laten zien alsof het opnieuw betegeld is, zonder ook maar één tegel aan te schaffen? Of wilt u uw wastafel eruit  laten zien als nieuw, zonder een nieuwe aan te schaffen? Met de methodes van keuken – en badkamerspecialist Het Chique Huis uit Den Haag is dit allemaal mogelijk. Zij renoveren badkamers door de reeds aanwezige meubels en tegels er weer uit te laten zien als nieuw. Zo kunnen ze tegels behandelen met een nieuwe (kleur)laag, waardoor het verschil met een nieuwe tegel niet te zien is. Het is ook nog eens zeer duurzaam. Daarom krijgt u er vijf jaar garantie op. Ook het opknappen van de wastafel, het bad en de douchebak behoort tot de mogelijkheden.

Nieuwe betegeling voor een fractie van de prijs?

Het opknappen van de bestaande badkamer is, in vergelijking met een reguliere renovatie, vele malen goedkoper. Bespaar een hoop geld wat u goed voor andere dingen kunt gebruiken, zoals een heerlijke vakantie of een renovatie in de tuin. Het verschil tussen nieuwe tegels of een gerenoveerde badkamer zal niemand zien. Iedereen zal denken dat u uw badkamer heeft laten renoveren. Met meer dan 30 jaar ervaring zit badkamers opknappen ze in het bloed.

In één dag klaar

Behalve de lage prijs en de kwaliteit van hun werk, is er nog een heel groot voordeel! Het opknappen van de badkamer kan namelijk in bijna alle gevallen binnen één dag klaar zijn! En dit zonder de rommel, het bouwstof en alle stress van dien die u vindt bij een reguliere renovatie. Daarnaast spaart u ook het milieu, aangezien u geen nieuwe spullen hoeft aan te schaffen en u uw oude badkamer als het ware recyclet. Zo slaat u meerdere vliegen in één klap.

https://www.hetchiquehuis.nl