De uitstraling van de harde kaft van uw boek is belangrijk

De eerste mening over een boek wordt meestal al bepaald bij het zien van de kaft. Het is daarom belangrijk dat deze er goed uitziet en precies laat zien wat u met uw boek wilt vertellen. Wanneer u zo’n luxe hardcover boek laat drukken, moet het boek natuurlijk wel op de juiste manier gedrukt zijn. Ook voor kwalitatief drukken moet u bij De Beste Boekdrukkers zijn. Bij de specialist ziet uw boek er gegarandeerd goed uit. Deze kwaliteit kan worden gewaarborgd door persoonlijke service. Zo gaat het drukken dag en nacht door. Ook ’s nachts staan de gespecialiseerde drukkers voor u aan de persen voor een grondige kwaliteitscontrole. Zo zorgen wij voor de beste kleurafstemming, zodat de harde kaft voor uw boek er schitterend uitziet. 

De beste kwaliteit voor uw hardcover boek wanneer u hem bij de specialist laat drukken

Het uitgeven van een boek gebeurt niet in een handomdraai. Het is daarom verstandig om persoonlijke ondersteuning bij het uitgeven van uw boek te krijgen. Ook bij het vervoer van uw hardcover boek wordt op alle details gelet. Wanneer uw boek bijvoorbeeld in de winter wordt gedrukt en de oplage door de kou naar de winkels vervoerd moet worden, dan zorgen de specialisten voor geconditioneerd vervoer, zodat het drukwerk en de kleuren ervan niet aangetast worden door het koude, natte weer. Zo kunt u ervan uitgaan dat het boek waar u hard aan heeft gewerkt zal schitteren in de boekhandel, met een prachtige harde kaft. 

Uw hardcover boek laten drukken op een milieuvriendelijke manier

Ook tijdens het drukken van een boek is het belangrijk om goed te letten op het milieu. Daarom worden de boeken bij deze specialist op een duurzame wijze geproduceerd. Ook wordt er gelet op milieuvriendelijke productiemethoden, zoals het gebruik van milieuvriendelijke lijm en inkt gemaakt van plantaardige olie in plaats van inkt op alcoholbasis. Zelfs de machines worden gereinigd met een milieuvriendelijk wasmiddel. Ook wordt afval gescheiden. Bij deze productieprocessen wordt zo min mogelijk energie gebruikt. Wanneer het hardcover boek dat u heeft laten drukken de fabriek verlaat, wordt bij de distributie biologisch afbreekbaar plastic gebruikt. Op deze manier bent u er zeker van dat uw boek met een prachtige harde kaft op een milieuvriendelijke manier wordt gemaakt.