De uitvoerder van uw bouwproject houdt alles in de gaten

Voordat u een bouwproject start, moet u veel specialisten zien te vinden. Naast de opdrachtgever zijn dit bijvoorbeeld een architect, een specialist in detailengineering, een aannemer en de projectontwikkelaar. Om alles goed te laten verlopen is het verstandig om een werkvoorbereider en een uitvoerder in te schakelen die uw bouwproject goed laten verlopen. De focus tijdens het proces ligt op een integrale procesbenadering en het beheersen van de risico’s. Vindt het project aan een openbare weg plaats of juist op een afgelegen plek? Dit zijn allerlei dingen waar u aan moet denken wanneer u een bouwproject wilt starten.

Een werkvoorbereider en uitvoerder voor uw bouwproject met een VOG verklaring

Kwaliteit en betrouwbaarheid zijn belangrijk voor Velox Engineering. Dit geldt voor onze klanten, maar ook voor medewerkers. Medewerkers binnen het bedrijf beschikken dan ook over een VOG. Een Verklaring Omtrent Gedrag is een document waaruit blijkt dat het gedrag van bijvoorbeeld de uitvoerder, Revit modelleur en werkvoorbereider die u voor uw bouwproject inschakelt in het verleden geen bezwaar heeft gevormd voor het vervullen van een specifieke taak in de samenleving. Er wordt onderzoek gedaan naar het justitiële verleden zodra een VOG aangevraagd wordt. Wilt u werken voor Velox Engineering? Bekijk onze vacature werkvoorbereider in de bouw? Liever de handen uit de mouwen steken? Bekijk dan onze vacature werkvoorbereider in de bouw.

Het bedrijf beschikt over een ISO 9001 certificering en een NEN 4400 certificaat wat betekent dat zij zijn opgenomen in het Register van de Stichting Normering Arbeid. 

De Revit modelleur voert projectmatige ontwerp- en modelleerwerkzaamheden uit

De Revit modelleur ontwerpt onder andere bouwkundige installaties. Daarna moeten de installaties uitvoerig getest worden. Een Revit modelleur werkt samen met andere BIM-modelleurs. Programma’s waar mee gewerkt wordt, zijn bijvoorbeeld AutoCAD en natuurlijk Revit. Hier vertaalt de Revit modelleur globale plannen en concepten naar technisch uitvoerbare ontwerpen op basis van de BIM- methodiek. Echter kunt u Velox Engineering inschakelen voor zowel een Revit modelleur als een werkvoorbereider en uitvoerder tijdens uw bouwproject. Zowel voor, tijdens als na het project wordt u op de hoogte gesteld van de voorderingen en worden er tussentijdse rapportages opgesteld. Zo houdt u altijd de controle over uw bouwproject.