Designermerken met mooie schoenen

Bij de naam van veel designer merken, zoals Chanel of Louis Vuitton, denk je vaak een handtassen of luchtjes. Ook op de luchthaven zie je vooral deze artikelen van deze grote namen. Dit soort merken zijn echter meer dan dat. Vaak hebben ze een uitgebreide collectie aan kleding en accessoires. Ook worden er door deze modehuizen enorm vette schoenen gemaakt. In deze blog vertel ik over een paar designer merken die mooie schoenen in de collectie hebben.

Michael Kors

Zelf dacht ik bij de naam Michael Kors altijd meteen aan zijn prachtige handtassen. Deze had ik namelijk al jaren op mijn verlanglijstje staan. Toen ik vorig jaar eindelijk besloot om mezelf eens te verwennen en zo’n designertas aan te schaffen, pleegde ik een bezoekje aan de winkel. Eenmaal binnen in de Michael Kors winkel, zag ik alle prachtige schoenen die ze verkochten. Dit merk heeft een hele uitgebreide collectie aan schoenen, van stijlvolle hakken tot stoere sneakers. En hoewel je verwacht dat zo’n merk onbetaalbaar zou zijn, viel dat mij reuze mee. Het grootste deel van de Michael Kors schoenen ligt tussen een prijs van 150 tot 200 euro. Uiteindelijk besloot ik de tas dus nog even op mijn verlanglijstje te laten staan en schafte ik met mijn gespaarde geld prachtige sneakers aan.

Gucci

Hoewel Gucci een merk is dat je vaak ziet in op de mooie flesjes van parfums, is dit zeker niet het enige wat ze verkopen. Naast een uitgebreide kledingcollectie, maakt dit merk ook fantastische schoenen. Vergeleken met Michael Kors zijn deze schoenen wel erg duur, maar je krijgt er ook zeker wat voor terug. De schoenen van Gucci zijn opvallende modellen, van stijlvolle lakleren loafers tot kleurrijke sneakers met edelstenen. Dit zijn echte statement schoenen die een outfit helemaal afmaken. De opvallende sneakers misschien niet elke dag te dragen zijn en vooral toepasselijk zijn voor speciale gelegenheden. De chique loafers met hak zijn echter wel een zeer goede investering voor op de werkvloer bijvoorbeeld. Ze zijn prachtig en geven je outfit net een beetje extra stijl.

Calvin Klein

Het laatste merk zit in dezelfde prijscategorie als Michael Kors. Ook bij Calvin Klein denk ik niet gelijk aan schoenen. Hierbij denk ik eerder aan ondergoed, parfum of zwemkleding. Calvin Klein heeft echter ook erg toffe schoenen. Deze schoenen zijn vooral erg sportief en stoer, met neutrale kleuren zoals wit en zwart. Hoewel deze schoenen minder een statement zijn dan die van Gucci, zijn ze weer beter te combineren en kun je ze vaker dragen.