China Works
Woning en Tuin

Deurmat

Een deurmat heeft alleen maar voordelen, het beschermt het huis tegen vuil en het is ook nog iets aangenaams om naar te kijken.

 

Gebruik van de deurmat

 

De deurmat word niet alleen in huizen gebruikt, maar ook in het bedrijfsleven word het intensief ingezet. In huizen word de deurmat al heel lang gebruikt, om huizen schoon te houden. Een deurmat houd immers veel vuil tegen, waardoor het huis schoon blijft. In het bedrijfsleven werd er te veel geld uitgegeven aan schoonmaakkosten en vloeronderhoud. Dus zijn veel bedrijven ook deurmatten gaan gebruiken. De meeste bedrijven hebben bij de ingang zelfs schoon loop zones opgezet met deurmatten, zodat het vuil tegengehouden kan worden. Het bleek ook al snel dat het echt werkte en bedrijven bespaarden zo veel geld, daarom vind je de deurmatten dan ook tegenwoordig bij alle bedrijven.

 

Deurmat met logo

 

De deurmat is ook een hele goedkope vorm van reclame, want bedrijven zetten meestal hun logo op de deurmat, zo onthouden de toekomstige klanten het bedrijf. Met de logo op de deurmat word er ook gelijk aangegeven, dat mensen op de juiste plaats zijn, zoals de naam van het bedrijf op de gebouw dat ook doet. Mensen worden ook constant aan het bedrijf herinnert, wanneer ze over de deurmat lopen, wat goed is voor de naamsbekendheid van het bedrijf.

http://www.deurmatshop.nl/