Draagcomfort en milieuvriendelijkheid met het Citizen horloge voor heren

Een horloge moet lekker zitten, maar ook heeft u natuurlijk technische eisen aan een horloge. Daarnaast moet een horloge ook milieuvriendelijk zijn. Dit is ook te zien bij Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Daar vindt u bijvoorbeeld een prachtig Citizen horloge van Juwelier de Bokx Wijffels voor heren. Dit merk is een Eco-Drive horloge, wat een aantal voordelen heeft. Zo benut het iedere vorm van licht om het horloge aan te drijven. Dit zorgt ervoor dat het wisselen van een batterij niet nodig is. Op het moment dat er langere tijd geen licht is blijft het horloge gewoon werken.

Citizen is het eerste merk met een horloge voor heren dat ecologisch verantwoord levert

Een mooi horloge dat ook nog eens milieutechnisch verantwoord is. Dat krijgt u bij een horlogemerk dat mooie en milieuvriendelijke horloges produceert. Daarvoor gaat u naar Juwelier de Bokx Wijffels in Zeeuws-Vlaanderen. Hier vindt u onder andere een Citizen horloge voor heren wat opgeladen wordt door lichtenergie. Zij zijn het eerste horloge merk dat in 1918 is begonnen en horloges levert waarbij rekening wordt gehouden met het milieu. De Eco Drive horloges van Citizen hebben daarnaast een energie-spaarfunctie. Dit houdt in dat het horloge automatisch opstart op het moment dat het te weinig licht krijgt of als hij in het donker bewaard wordt.

Kies uw Citizen horloge voor heren uit een uitgebreide collectie

Al een tijdje op zoek naar dat ene schitterende horloge? Een van een specifiek merk? Bij Juwelier de Bokx Wijffels vindt u een uitgebreide collectie van diverse merken. Een van de bekendste merken is het Citizen horloge voor heren. Ook van dit merk zijn verschillende versies beschikbaar. De horloges staan bekend om een aantal redenen. Zo maakt het gebruik van een vooruitstrevende technologie die zorgt dat het horloge blijft tikken. Het wordt met een lichtenergie opgeladen, waardoor het een leven lang blijft lopen. De prijs-kwaliteit verhouding van een Citizen horloge, die verkrijgbaar is bij Juwelier de Bokx Wijffels, is hierdoor erg goed.