Duurzame evenementenlocatie in omgeving van Amsterdam huren

Ben je op zoek naar een evenementenruimte? Bij ons vind je unieke evenementenlocatie en bijzondere werkplekken. Je vindt deze ruimtes in Hoofddorp wij hebben een toplocatie in de Valley op Schiphol Trade Park.

Flexibele en bijzondere werkplekken in Hoofddorp

Wij zorgen ervoor dat ze levensduur van producten verlengt wordt. Hierdoor is dit de bijzondere werkplek een inspiratiebron voor iedereen die iets wil met de circulaire economie. Wil je meer weten over deze bijzondere werkplekken? Wacht dan niet langer en neem contact op met een van onze medewerkers. 

Ontdek onze bijzondere evenementenlocaties

Wij bieden bijzondere en unieke evenementenlocaties aan. Dit bevorderd unieke concepten en ideeën. Wij bieden verschillende ruimtes aan en hebben een ruime keuze voor verschillende doeleinden. Hierdoor is er een ruimte die altijd aansluit bij jouw wensen. Zo hebben wij een ruimte voor grote groepen tot ongeveer 100 gasten die ook nog eens is uit te breiden. Hierdoor is de ruimte geschikt voor grote groepen voor het geven van presentaties en workshops, ook is het geschikt voor personeelsfeesten en standruimte. Ook heeft u de mogelijkheid uit één van onze kassen als unieke evenementenlocatie. Zo beschikt onze grootste kas over 50 plaatsen en een bar. Dit maakt het geschikt voor uw gasten. Of u nu op zoek bent naar een ruimte voor een dagdeel of een hele dag dit kan bij ons. 

Of u nu op zoek bent naar een werkplekken of plek voor een evenement Bij C-Bèta heeft u veel mogelijkheden. Wij hebben diverse werkplekken in Amsterdam en evenementenlocatie in Amsterdam aan. Neem vrijblijvend contact met ons op.

https://c-beta.nl/