Een Amerikaanse auto importeren: auto van A tot Z

Heeft u al een importvergunning om uw Amerikaanse auto te importeren? Ook moet u een Nederlands kenteken aanvragen. Deze aanvraag wordt beoordeeld door de RDW, de Rijksdienst voor het Wegverkeer. De RDW onderzoekt onder andere of de auto voldoet aan milieueisen om de weg op te mogen. Deze milieueisen zijn ook belangrijk voor het vaststellen van de BPM. Nadat de BPM is betaalt ontvangt u het kentekenbewijs. Marlog Car Handling helpt u graag bij alle procedures. Dus wilt u een Amerikaanse auto importeren? Kies voor dé specialist!

Een Amerikaanse auto importeren? Kies voor de specialist!

Wilt u die schitterende Amerikaanse auto die u na een lange zoektocht heeft gevonden, naar Nederland laten importeren? Marlog Car Handling is een bedrijf gespecialiseerd in auto import. Maar dit is niet het enige. Auto’s, motoren, oldtimers en boten worden professioneel van en naar elke plaats in de wereld vervoerd. Of u nu wilt samenwerken op professioneel niveau, of dat oldtimers uw passie als particulier zijn, Marlog Car Handling is altijd de juiste partner. Ieder voertuig wordt veilig, voordelig en snel vervoerd. Efficiënt een auto importeren met Marlog Car Handling?. Dan kiest u voor de specialist.

Een duidelijk stappenplan wanneer u de opdracht geeft een Amerikaanse auto te importeren

Bij het importeren van een Amerikaanse auto is kwaliteit belangrijk. Uw betaling wordt allereerst met zorg verwerkt, voordat de auto wordt opgehaald bij de eigenaar. Vervolgens wordt de auto verscheept. Bij aankomst in Nederland wordt de auto rijklaar gemaakt. Ook regelt het bedrijf de verzekering en het kenteken voor u. Het hele proces wordt geregeld door de specialist. Kies daarom voor een van de beste auto import bedrijven van Nederland.  Het maakt niet uit of u een auto wilt importeren uit Amerika, Canada, Japan of Dubai, de specialist heeft connecties over de hele wereld.