Een animatie voor uw bedrijf: alles écht getekend

Wilt u als bedrijf uw complexe verhaal vertellen aan uw klanten of doelgroep? Op een andere manier dan schrijven? Kies dan voor iets nieuws! Wanneer je heel dit stuk typt is het altijd maar de vraag of dit überhaupt wel gelezen wordt. Veel mensen hebben het druk en nemen vaak niet meer de tijd om een artikel van bijvoorbeeld 1000 woorden te lezen. Een animatie voor uw bedrijf is dan zeker een oplossing. Bij Bord & Stift kunt u aan de slag met het maken van een animatie voor uw bedrijf, dit alleen met een whiteboard en stiften. Hun tekenaars hebben een gezonde dosis creativiteit en met een professioneel team gaan ze voor u aan de slag.

Een tekenworkshop, teken zelf een animatie voor uw bedrijf

Begeleiding met live tekenen of workshops door een live tekenaar verhoogt de interne creativiteit van uw bedrijf. Bij een gespecialiseerd bedrijf genaamd Bord & Stift kunt u op een laagdrempelige manier kennismaken hoe u uw teken skills kan inzetten voor uw bedrijf. Tijdens een workshop gaat u aan de slag met een aantal simpele opdrachten. Daarnaast kunt u er ook voor kiezen om dit te combineren met het maken van een animatie voor uw bedrijf. Dit zorgt ervoor dat u persoonlijk betrokken bent bij het maken van uw eigen bedrijfsfilm. Dit is natuurlijk helemaal afhankelijk van uw wensen en behoeftes.

Een vaste prijs voor de animatie van uw bedrijf

Een professioneel bedrijf helpt u met het gehele proces. Van de tekst schrijven, tot de teksten inspreken, de tekening maken, het filmen en het editen. Wilt u verzekerd zijn van eerlijkheid en kwaliteit? Ga dan voor deskundig advies van Bord&Stift: zij zijn transparant en communiceren u eerlijke prijzen waar u op kan vertrouwen. Bij Bord & Stift bent u zodoende al verzekerd van een animatie voor uw bedrijf voor slechts 2.750,- euro.  Hierbij garanderen ze u van een kwalitatief filmpje waar alles aan voldoet binnen uw wensen. Dit is een vaste prijs, dit zorgt ervoor dat u achteraf niet voor verassingen komt te staan. Zij gaan voor een eerlijke en transparante aanpak!