China Works
Electronica en Computers

Een DJI Innovations drone kopen

De makkelijkste manier om een DJI Innovations drone te kopen is door het online te kopen, want er zijn niet veel winkels die drones verkopen en helemaal weinig winkels, die de DJI drones verkopen.

Online vind je gewoon alle DJI Innovation drones en elke webshop heeft weer zijn eigen prijs voor de drones, door ze te vergelijken kan je wat geld besparen. Let altijd wel op dat je de authentieke DJI drones koopt en niet namaak die snel kapot gaan, als de prijs erg laag ligt moet je al wantrouwen krijgen. De goedkoopste DJI drones zijn rond de 2.000 euro.

De DJI Zenmuse is de meest verkochte drone, het word vooral door veel amateurs en hobbyisten gebruikt. De bediening van de Zenmuse is heel simpel en het kan 30 minuten op 1 accu vliegen, wat het heel erg geschikt maakt voor privé gebruik en om er leuke beelden mee te maken. Je kan zelfs een route instellen en de drone volgt die route precies en schiet leuke beelden.

De DJI s800 evo is de wat duurdere drone en word meestal door professionals gebruikt, het heeft wat zwaardere camera dat veel meer opties heeft en veel scherpere beelden maakt met inzoom opties. Deze drone word vooral door hulpdiensten gebruikt om gevaarlijke situaties in te schatten. Kijk voor meer informatie hier of hier

http://www.drone.be/