China Works
Marketing

Een duitse website starten!

Het starten van een Duitse website hoeft niet moeilijk te zijn, toch is het vaak belangrijk dat u dit laat doen door een specialist.

Een Duitse website starten is vaak niet genoeg, u heeft ook online marketing in Duitsland nodig. Met behulp van een sterke marketingcampagne kunt u de Duitse markt betreden.

Je kun op een aantal manieren een Marketing Duitsland campagne starten, let alleen wel op dat er in Duitsland andere regels gelden voor het contact opnemen met bedrijven. Voor meer informatie kunt u de links in dit artikel bekijken. 

Je kunt op diverse manieren de Duitse markt betreden, de meest eenvoudige is via Google.de. U breidt uw website uit en laat deze door een specialist vertalen. Ook Duitse linkbuilding is vaak ingewikkelder, omdat dit volledig in de Duitse taal verwacht wordt. Er zijn niet veel Duitse linkbuilders actief binnen Nederland. Daarom is dit een unieke kans om met behulp van onze marketing specialisten de Duitse markt te betreden.

Hoe werkt het om hoger te scoren in Google.de?
Google.de wordt volledig gebaseerd op Thrustworhty websites van diverse landen, maar vooral door middel van Duitse websites. Het gaat er uiteindelijk om dat je zoveel mogelijk websites op diverse betrouwbare websites hebt staan die gerelateerd zijn met jouw website. (Zelfde onderwerp) Er zijn meer dan 200 factoren waarop Google de ranglijst samensteld. Voor meer informatie kun je de links in dit artikel bekijken.

http://www.duitsewebsite.nl