Een houten afdak geeft vrijheid in ieder seizoen

Met een houten afdak zit u het hele jaar goed. Dankzij de beschutting creëert u extra leefruimte en bent u vrijer om ieder seizoen van buiten te genieten. Zowel met koud als warm weer zit u overdekt op een prima plek, en wie weet levert het vele buiten zitten u zelfs een vakantiegevoel op. Geniet meer van uw tuin en het buitenleven met een afdak of tuinhuis met overkapping. Van der Heijden Buitenleven ondersteunt u graag in het realiseren van wat u voor ogen heeft.

Geniet van het buitenleven, ongeacht het weer en het seizoen

Het buitenleven omvat uiteraard het organiseren van gezellige tuinfeestjes en heerlijke barbecues. Met een houten afdak maakt u het uzelf een stuk gemakkelijker. Wanneer het ’s avonds eerder donker of kouder wordt, trekken u en uw gasten zich heerlijk terug onder het afdak of in het tuinhuis met overkapping. U bent niet meer afhankelijk van het weer, want bij regen schuilt u gewoon onder de overkapping. Door de toevoeging van prachtige verlichting zit u daar lange avonden goed, ongeacht het seizoen. Bovendien kan het afdak in diverse stijlen worden ontworpen en sluit het daardoor perfect aan op de stijl van uw huis en tuin. Denk aan modern, klassiek of juist landelijk: er is heel veel mogelijk. In het uitgebreide aanbod van Van der Heijden Buitenleven vindt u zeker een tuinhuis met overkapping dat op al uw wensen aansluit.

Kom naar de showroom en bekijk het uitgebreide aanbod

Een houten afdak of tuinhuis met overkapping is een mooie verlenging van uw woning. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden? In de showroom van Van der Heijden Buitenleven in Heesch worden diverse verschillende overkappingen tentoongesteld. Laat u inspireren door de verschillende stijlen en mogelijkheden en ontdek wat bij u past. De adviseurs helpen u graag met het ontdekken en ontwerpen van de overdekking die u in gedachten heeft en die het mooiste bij uw huis en tuin past. Voor een greep uit de mogelijkheden kunt u terecht op de website van Van der Heijden Buitenleven.