Een prachtige hardhouten vloer maakt uw interieur af

Wilt u een mooie hardhouten vloer in uw huis laten leggen? Dat is een goede keuze, want een hardhouten vloer is een sieraad voor uw huis en blijft lang mooi. Daarom zijn ze bij een specialist in parketvloeren genaamd Origineel Chapel Parket van mening, dat elk huis een mooie hardhouten vloer verdient. Of u nu een knus appartement heeft of in een luxe villa woont, een mooie hardhouten vloer, op maat gemaakt voor uw woning, maakt er een sfeervolle en warme plek van. Het interieur van uw woning is dan ook pas echt af als u er een mooie houten vloer in heeft liggen.

Een beter milieu dankzij een hardhouten vloer van de specialist

Milieubewust leven is voor steeds meer mensen van belang. Heeft u ook een duurzame levensstijl? Dan zult u blij zijn om te horen, dat we in Nederland een bedrijf hebben dat duurzame hardhouten vloeren produceert. Wat een hardhouten vloer precies duurzaam maakt? We leggen het u uit. Bij Origineel Chapel Parket richten ze zich erop om hout optimaal te benutten. Dit houdt in dat ze de best mogelijke hardhouten vloeren maken, en tegelijkertijd het milieu zo weinig mogelijk belasten met het productieproces. Ze werken dan ook alleen maar met hout dat afkomstig is uit bossen die beheerd worden volgens de uitgangspunten van de FSC en PEFC. Gaat u ook voor een betere toekomst door te kiezen voor een duurzame hardhouten vloer?

Exclusieve hardhouten vloer, gewoon in Nederland geproduceerd

De hardhouten vloeren van Origineel Chapel Parket zijn van hoge kwaliteit. De schitterende hardhouten vloeren worden met de grootste zorg in Nederland gefabriceerd. Hiermee onderscheiden ze zichzelf van veel andere aanbieders van hardhouten vloeren. In hun eigen werkplaats in Nederland volgt de handmatige afwerking van Origineel Chapel Parket. Doordat ze de hele productie van de hardhouten vloer zelf uitvoeren in Nederland, hebben ze elk klein detail van de vloer compleet in eigen hand. Hierdoor kunnen ze u maatwerk aanbieden en ontvangt u van dit bedrijf altijd een vloer die speciaal voor u is gemaakt.