Een professionele koffiemachine als perfecte match voor uw bedrijf

U ziet niet voor niets zo vaak een professionele koffiemachine bij een bedrijf. Deze is namelijk onmisbaar in ieder bedrijf! Nu denkt u misschien, waarom dan? Dat leggen we uit in deze blog.

Kies verstandig

De perfecte machine bestaat niet. Er dient gekeken te worden naar de behoeftes en wensen van de klanten en werknemers. Deac denkt graag met u mee wanneer het gaat om koffie op het werk. Deac hanteert een checklist voor de beste keuze koffiemachine op het werk. Zo wordt het maken van een keuze een stukje gemakkelijker. Er is een oplossing voor ieder probleem. Zo ook voor uw koffieprobleem.

Koffiebonen, welke soort moet ik kiezen?

Wist u al dat niet alleen het apparaat, maar ook de bonen van belang zijn? De twee meest gebruikte soorten koffie zijn Aribica en Robusta. De boon van Arabica is groter van formaat en heeft een andere kleur dan de Robusta. Robusta bonen maken over het algemeen meer cafeïne aan dan Arabica bonen. Kunt u geen keuze maken? Dan kunt u er ook voor kiezen om Arabica en Robusta bonen te mengen. Zo kunt u blijven testen tot u het perfecte kopje koffie heeft.

Thuis hebben we onze eigen kwaliteitskoffie. Op het werk drinken veel mensen vaak koffie uit een plastic bekertje. Het wordt steeds belangrijker om ook op het werk goede koffie aan te bieden voor zowel klanten als medewerkers. Een professionele koffiemachine is een visitekaartje voor uw bedrijf en zorgt er zelfs voor dat uw medewerkers productiever zijn. Kies daarom voor een koffiemachine op het werk die past bij de wensen van uw medewerkers. Wilt u meer informatie over het aanbod koffiemachines? Of weten welk apparaat bij uw bedrijf past? Neem dan een kijkje op de website van Deac Koffie Experts.

https://deac.nl/