Eenvoudig van uw auto af dankzij vakkundige auto inkoop in de buurt van Rotterdam

Omdat uw auto total loss is, bent u op zoek naar een auto inkoop bedrijf in de regio van Rotterdam. Er bestaan ook bedrijven die de auto inkoop van alle merken doen. In dat geval bent u bij een specialist als Autosloperij de Zaag in Krimpen aan de Lek aan het juiste adres. Zij houden zich niet alleen bezig met inkoop van een auto nabij Rotterdam, maar demonteren, recyclen en verkopen auto-onderdelen. Wist u bijvoorbeeld dat uw voertuig met schade voor meer dan 95 procent wordt gerecycled? Daarnaast beschikt deze specialist over een ruim magazijn met een grote voorraad van auto-onderdelen.

Auto kapot? Kies voor een ervaren bedrijf in de inkoop van auto’s nabij Rotterdam

Bent u handig met auto’s en daarom op zoek naar auto-onderdelen? De specialist heeft dan precies waar u naar op zoek bent. Autosloperij de Zaag is de specialist in Krimpen aan de Lek die u zoekt. Zij zijn een echt familiebedrijf en hebben meer dan veertig jaar ervaring in de autobranche.  Ze beschikken over meer dan 13.000 vierkante meter met sloopauto’s en een magazijn met meer 3.000 vierkante meter aan auto-onderdelen. Deze zijn alle van diverse merken, zodat er voor iets wils tussen zit! Tevens verkopen zij ook tweedehandsauto’s met een nieuwe APK en voldoen zij aan alle certificeringen en keurmerken die aan een Nederlandse autosloperij worden gesteld. Bij deze specialist kiest u dus niet alleen voor ervaring maar ook voor kwaliteit.

Naast auto inkoop ook de verkoop van auto-onderdelen bij de specialist nabij Rotterdam

Zoekt u een bedrijf in de buurt van Rotterdam dat zich bezighoudt met de inkoop van een kapotte of afgekeurde auto? Dan is Autosloperij de Zaag de plek die u zoekt. Dan kunt u uitstekend terecht bij Autosloperij de Zaag. Zij doen dit op een zeer duurzame manier. Alle bruikbare onderdelen worden namelijk gerecycled en verkocht in de webshop van dit bedrijf. Bent u zelf op zoek naar onderdelen? Dan kunt u deze vinden op de website. U zoekt het juiste merk, model en onderdeel en vult een formulier in. Zij reageren dan nog dezelfde dag op uw bestelling en nemen contact met u op. Vervolgens worden de gekochte auto-onderdelen bezorgt met de eigen bezorgservice van dit bedrijf, PostNL of transportbedrijf Parts-Express. Dit is afhankelijk van de onderdelen die u koopt.