Geef uw woning een prachtige uitstraling met Venis tegels

Tegels van Venis komen uit Spanje en zijn onderdeel van het bedrijf Porcelanosa. Dit merkt staat garant voor de beste tegels die u kunt krijgen. Deze keramische tegels beschikken over een zeer exclusieve en luxe uitstraling. De tegelproducent heeft oog voor detail en hanteert een milieuvriendelijke werkwijze. Dankzij het investeren in nieuwe technologieën, is Venis in staat om vernieuwende vloer- en wandtegels te produceren, zoals houtlook tegels. U bent bij Fravo Tegels aan het juiste adres als u een tegelvloer van Venis wilt aanschaffen. Naast tegels van Venis, treft u bij Fravo Tegels een uiteenlopend aanbod van andere merken, zoals Castelvetro.

Zowel Castelvetro als Venis keramische tegels zijn eenvoudig te reinigen

U heeft laatst nog een tegelvloer laten leggen in uw woning nieuw of oud? Deze wilt u natuurlijk zolang mogelijk mooi houden. Bent u geen poetser? Of heeft u weinig tijd om de vloer schoon te maken? Dan heeft u met de keramische tegels van onder andere Castelvetro en Venis geluk. Deze tegelvloer vergt niet veel onderhoud. Door regelmatig te stofzuigen en wekelijks de vloer te dweilen, houdt u uw vloer net zo mooi als bij de oplevering. Hierbij is het belangrijk dat u geen reinigingsmiddel met bestanddelen van olie, zeep of was gebruikt. Informeer gerust eens bij Fravo Tegels welk reinigingsmiddel geschikt is voor de schoonmaak van uw tegelvloer.

Castelvetro tegels winnen niet voor niets aan populariteit

Ben u aan het overwegen om een tegelvloer van Castelvetro te laten leggen? Deze tegels worden alsmaar populairder in Nederland en zijn van goede kwaliteit. Tegels van het Italiaanse merk Castelvetro staan met name bekend om het vooruitstrevende design en de hoogwaardige kwaliteit. Het bedrijf is continu op zoek naar verbetering en dat is te merken aan de producten. Zo voldoet het bedrijf steeds aan de behoefte van de klant. Bij Fravo Tegels, gevestigd in Dordrecht, kunt u terecht voor de aanschaf van deze unieke tegels. Deze tegelspecialist biedt verschillende series tegels van Castelvetro tegels aan. Daarnaast vindt u in het aanbod ook tal van andere soorten tegels van gerenommeerde merken, zoals Venis.