China Works
Banen en opleidingen

geld verdienen op straat

geld verdienen op straat

 

Op straat geld verdienen is makkelijker als je denkt. Het mooie is dat je er zelfs er veel geld mee kunt verdienen. Er zijn voorbeelden van mensen uit Amerika die hier zelfs miljonair mee geworden zijn.

 

Als muzikant geld verdienen op straat

 

Straatmuzikanten ben je vast en zeker wel eens tegengekomen. Je zult denken dat deze niet zo veel geld verdienen, maar het tegendeel is waar. Je kunt aardig veel geld verdienen als straatmuzikant Natuurlijk is het wel mooi meegenomen als je daadwerkelijk talent hebt.

 

Ramen wassen voor geld

 

Met ramen wassen kun je ook aardig wat geld verdienen. Je kunt denken aan de ramen van woningen, maar autoramen wassen verdient ook lekker. Het wassen van ramen word nog wel eens door daklozen gedaan. Deze bieden dit werk aan bij verkeerslichten en vragen hier een bijdrage voor. Het zijn maar kleine bedragen, maar deze kunnen zo ver oplopen dat er zelfs mensen zijn die doen of ze dakloos zijn, alleen op deze manier geld te verdienen.

 

Verkopen op straat

 

Op straat kun je diverse producten verkopen, van aardappelschilmesje tot loempia’s. Denk er wel om dat je bepaalde papieren nodig hebt als je voedsel wilt maken en verkopen.

 

Toestemming en regelgeving

 

Voor alle bovenstaande manieren om geld te verdienen op straat, zijn er regels. Zorg er dan ook voor dat je deze regels weet en natuurlijk ook de wetgeving. Heb jij een idee om op straat geld te verdienen, kijk of vraag dan eerst eens na bij de gemeente of het legaal is om dit te doen. Vaak moet je eerst toestemming hebben van de gemeente om te kunnen beginnen met het verkopen op straat.

 

http://nl.wikipedia.org/wiki/Straatzanger