China Works
Winkelen

Gezellig Winkelen in Lelystad

 

Shoppen in Lelystad

 

Lelystad is een nog zeer jonge stad in vergelijking met veel andere steden in Nederland. Toch heeft Lelystad aardig wat te bieden voor de iedereen die er graag even een weekend tussen uit wil. De eerste bewoners van de stad kwamen in 1967, maar pas in 1980 werd Lelystad een gemeente. Op 1 mei 2014 telde de stad 76.285 inwoners.

 

De bekendste attractie van de stad is misschien wel Bataviastad, het outlet center. Breng ook een bezoek aan Racm Lelystad, een instituut voor scheepsvaartarcheologie. Racm Lelystad is toegankelijk via de Bataviawerf.

 

Het centrum van de stad heeft veel leuke kroegjes waar u even kunt bijkomen van het winkelen in bijvoorbeeld Bataviastad.

 

Gezellig dagje shoppen met u vriendinnen gepland? wellicht dat het leuk is om een beatysallon te bezoeken, je ergens te laten harsen en meer. Zo kun je bijvoorbeeld ook je donkere oksels lichter maken. Samen een sexshop in Lelystad bezoeken, koop iets leuks voor jezelf of je partner. 

 

De stad is trots op haar prachtige natuurpark waar verschillende diersoorten leven zoals kleinklauwotters, elanden, ooievaars en Paters-Davidsherten. Dit alles maakt dat Lelystad goed geschikt is voor een weekendje weg of een heerlijk dagje shoppen.

Wist u dat Lelystad vernoemd is naar de geestelijke vader van de Zuiderzeewerken, Cornelis Lely?

 

https://libidoxl.nl/