China Works
Sport

Gezond eten, beweging en afvallen

 

Gezond eten en afvallen

Gezond eten en afvallen gaan vaak hand in hand. Een gezonde levensstijl is erg belangrijk om fit te blijven, maar ook om energie te behouden, af te vallen en om er goed uit te zien. Dat zijn al heel wat redenen waarom gezond eten zo belangrijk is. Wanneer je gezond wilt gaan eten, betekent dit vaak dat er het een en ander moet worden gewijzigd in jou levensstijl. Bestaat jou levensstijl uit weinig beweging, weinig groenten en weinig fruit. Dan is dit het punt waarop de eerste veranderingen kunnen gaan plaatsvinden.

 

Gezond eten door het veranderen van je levensstijl

  • probeer iedere dag iets van fruit te nuttigen. Zie het niet als een vervelend iets, maar juist als iets lekkers. Maak er bijvoorbeeld lekkere smoothies van, eet het bij je ontbijt of neem tussen de middag een aantal stukjes fruit. Denk aan een appeltje, banaan, kiwi’s, bessen enzovoort. Ook lekker om deze in te vriezen en dan door een smoothie of yoghurt te doen!

  • Probeer ook iedere dag genoeg groente te nemen. Begin bijvoorbeeld met tomaat en komkommer op je boterhammen. Neem tijdens het avondeten een schepje meer groente of eet in de middag eens een salade.

  • Door iedere dag op je voeding te letten, leer je vanzelf een eigen stijl aan en ontdek je wat jij wel of niet lekker vindt.

 

Meer weten over gezonde voeding?

Bezoek dan de blog van eiwitshakestore.nl

 

http://www.eiwitshakestore.nl/