China Works
Eten en drinken

HEEFT U OOK ZO’N ZIN IN EEN BARBECUE ZOMER?

BBQ of zoals de mensen ook wel eens schrijven barbecue is één van de vele producten van zaak-shops. Gelukkig komt de zomer er weer aan en kunnen we met zijn allen weer lekker een hamburgertje met saus gaan eten. Daarvoor moet in ieder geval wel de temperatuur weer omhoog. De laatste dagen was het bagger, dat is in ieder geval mijn opinie.

DOET DE OUDE HET NOG OF MOETEN WE EEN NIEUWE KOPEN?

Mocht het warm worden en dan bedoel ik eigenlijk tropisch warm, dan heeft het volk echt geen zin om in de snikhete keuken te gaan koken. Nee, we laten het eten bezorgen, gaan massaal naar de cafetaria en de pizzeria en uiteraard wordt de bbq uit het vet gehaald. Meestal letterlijk! Want dat ding is nog smerig van de laatste keer dat het gebruikt werd (geen zin om schoon te maken) en het rooster is weer eens kwijt. Nergens te vinden: niet in de kelder en niet op zolder en ook niet in de garage. Dat wordt een nieuwe bbq kopen. Gelijk goed doorpakken heet dat.

HET ULTIEME FEEST IN DE ZOMER IS EEN BBQ FEEST

De taken worden evenredig verdeeld, hetgeen betekent dat de man des huizes een nieuwe barbecue plus accessoires (briketten en aanmaakblokjes) gaat kopen en moeder de vrouw naar de slager en supermarkt fietst voor de laatste aanbiedingen op bbq-gebied. De kinderen mogen de tuin opruimen en alles klaarzetten voor het ultieme feest van de zomer. Het leuke van dit alles is dat je tuin binnen de kortste keren vol staat met buren en vrienden die er letterlijk lucht van hebben gekregen (ze kunnen natuurlijk ook uitgenodigd zijn, maar meestal doen ze dat zelf). Mijn motto is dan, als ze maar drank meenemen! De buurjongen speelt DJ, het vuurtje is gestookt: we gaan beginnen.

WAAR KAN IK EEN BBQ KOPEN?

Wilt u een nieuwe barbecue kopen? Ga dan eens kijken op bbq-zaak.nl. In deze webshop vindt u een breed scala aan allerlei verschillende bbq’s. Je kunt het zo gek niet bedenken. Elektrisch, op gas en uiteraard ook de houtskoolbbq is hier te vinden. Wilt u meer informatie over een bepaald product? Bel of mail met de customerservice. Vriendelijk en vooral deskundig staan zij u te woord.

 

 

http://www.bbq-zaak.nl