Hoe verhoog ik mijn libido in 5 stappen?

 

Hoe verhoog ik mijn libido in 5 stappen?

Verhoog je libido in 5 simpele stappen zodat je weer potent door het leven kunt gaan. Tegenwoordig hebben zowel mannen als vrouwen veel meer last van een verlaagd libido dan jaren geleden. Dat komt mede doordat we in deze tijd veel meer stressen en minder slapen. Deze twee factoren zijn namelijk in de meeste gevallen de boosdoener van een verlaagd libido.

 

Libido verhogen in 5 stappen

  1. Minder stressen: zorg dat je zo min mogelijk strest. Wanneer je dat doet dan maakt je lichaam automatisch het stofje cortisol (stresshormoon) aan, dat stofje blokkeert de aanmaak van onder andere testosteron.

  2. Eet meer vette vis: in vette vis zitten vetten die enorm goed zijn voor je lichaam. Een bekende hiervan zijn de omega vetten. Wij raden aan om minstens drie keer per week vette vis te eten. Denk aan haring, zalm, oesters, sardientjes enzovoort.

  3. Ga meer bewegen: mensen die aan krachttraining doen maken vaak veel meer testosteron aan dan mensen die dat niet doen. Wil jij je libido op natuurlijke manier verhogen? Proneer dan iedere dag iets aan krachttraining te doen.

  4. Beperk je suikerinname: suiker staat erom bekend dat het niet veel goeds doet voor ons lichaam, en zelfs enorm slecht is. Door het eten van veel suikers, houd je meer vet vast, vooral rond je buik. Veel vet en overgewicht brengt je libido ook aanzienlijk naar beneden.

  5. Neem een libido kuur: je kunt libido verhogende supplementen zien als extra middel om je libido een boost te geven. Ook kun je aan de hand van deze middelen je libido op peil krijgen, om dat dan vervolgens in stand te houden, kun je bovenstaande tips toepassen.

Libido verhogende middelen bestel je hier.

http://libidoplaza.nl