China Works
Hobby en vrije tijd

Hoe verwarm ik mijn schuur?

Stel, je bent bezig met een klusproject in je schuur en je hebt het zo koud dat je handen ervan af vriezen. Wat doe je dan? Je was net zo lekker bezig met je klus. Naar binnen gaan om deze klus af te maken is ook geen optie want dat zal je vrouw zeker niet kunnen waarderen vanwege de troep die dat in huis geeft. Maar geen stress, voor elk probleem is een oplossing.

Met een gaskanon heb je je schuur binnen de kortst mogelijke tijd helemaal opgewarmd. Jij kunt weer verder met je klus en je vrouw is ook tevreden want er komt geen troep in huis. Zo’n gaskanon is een ideale oplossing want het stinkt niet zoals een verwarming op diesel bijvoorbeeld wel doet. Je kunt deze verwarming ook gebruiken als je bijvoorbeeld een feestje hebt in een feesttent in je eigen tuin. Het is ook ideaal als je door een verbouwing tijdelijk geen verwarming hebt in je eigen huis. Je hebt er zelfs geen elektriciteit voor nodig. Dus geen nood als je geen stopcontact in de buurt hebt.

Gaskanonnen kun je kopen met of zonder thermostaat. Een thermostaat is natuurlijk wel makkelijk maar er hangt wel een prijskaartje aan. Je kunt ook de gaskanon weer uitzetten als het warm genoeg is of als je niet in de buurt bent.

Heb je even genoeg van je klus en je hebt gezien tijdens het heen en weer lopen tussen tuin en schuur dat er wel erg veel blaadjes in je tuin liggen, dan kun je mooi even met je bladblazer in de weer. Dit is echt een mannenklusje. Mannen vinden het heerlijk om te doen en de tuin wordt er weer een stuk netter door. Bladblazer heb je met een benzinemotor of elektrisch. Het ligt eraan hoe groot je tuin is welke variatie je het beste kunt kiezen.

http://www.fuxtec.nl