Hoe werkt Aliexpress & waarom is het zo’n succes?

Aliexpress, het is een fenomeen onder online shoppen. Maar wat is deze website precies en waarom is het zo’n succes? Aliexpress is een online website en app waar je allerlei spullen voor weinig geld kunt aanschaffen. Het maakt hierbij niet uit om wat voor soort spullen het gaat. Kleding, elektronica, cosmetica, accessoires en meer: alles is te bestellen op Aliexpress. Via de app kunt u eenvoudig de spullen in uw winkelmand stoppen en later alles afrekenen met uw creditcard. Wilt u weten hoe anderen hun aankoop van Aliexpress hebben ervaren? Lees de ervaringen en reviews van Aliexpress hier.

 

Een extreem lage prijs

Met Aliexpress ben je in ieder geval verzekerd van een lage prijs. Je betaalt minder dan een euro voor leuke oorbellen, maar je kunt ook goede camera’s kopen voor een wat hogere prijs. Alsnog zul je bij Aliexpress veel minder betalen dan bij een andere webwinkel. Het grote voordeel van Aliexpress is dus dat je heel veel kunt bestellen maar alsnog weinig geld kwijt bent. Het nadeel van deze website is dat alles uit China moet komen en dat dit dus flink wat tijd in beslag neemt. Dit betekent dat je soms wel weken of maanden moet wachten tot een bestelling binnenkomt.

 

Bekijk van te voren de reviews

Toch is de populariteit van Aliexpress zeer groot en bestellen dagelijks duizenden mensen al hun spullen op deze webshop. Wanneer u interesse hebt in het kopen van spullen maar niet zeker weet of dit betrouwbaar is, kunt u van te voren online de reviews bekijken.