China Works
Image default
Management

Human resources degrees

Elke organisatie in de wereld – hoe groot of klein ook – heeft mensen nodig. Zelfs de meest technologisch geavanceerde bedrijven hebben nog steeds werknemers nodig om te innoveren en hun bedrijf vooruit te helpen. 

 

Enter de HR-afdeling. Human resources is de allesbepalende schakel tussen de behoeften van de onderneming en de behoeften van haar werknemers. Leiders in deze afdeling zijn verantwoordelijk voor het aantrekken en behouden van het beste talent voor de organisatie. Het vervult deze rol door middel van een breed scala van functies, zoals werving, opleiding, vergoeding, en voordelen. 

 

Hierdoor is human resources van cruciaal belang voor het succes van een organisatie, wat zich vertaalt in een uiterst stabiele carrière voor HR-professionals.

 

Maar hoe krijg je de specifieke vaardigheden die je nodig hebt om in al deze functies te werken of je erin te specialiseren? Dat is waar een diploma in human resources van pas komt. Als je wilt doorbreken op het gebied van personeelszaken, of als je al in HR werkt en vooruit wilt komen, zal dit artikel je helpen om te bepalen welke HR-diploma geschikt is voor jouw doelen. 

 

3 diploma’s en 3 professionele certificeringen die je carrière in HR vooruit zullen helpen

In het verleden hadden veel HR-professionals een algemene opleidingsachtergrond, van bedrijfskunde tot sociale wetenschappen. Nu de concurrentie om talent blijft toenemen en processen zoals de uitkeringsadministratie ingewikkelder worden, zijn bedrijven op zoek naar professionals die zijn opgeleid in de beste praktijken in de sector.

 

Gelukkig is er geen tekort aan opties als het gaat om gespecialiseerde human resources onderwijs. Laten we eens kijken naar de verschillende HR diploma’s en certificeringen, en de professionals die het meest geschikt zijn voor elk pad. 

 

De Associate Degree in Human Resource Management

 

Wie: Als je op zoek bent naar een snelle manier om je HR carrière te starten, kan een associate degree je een voet tussen de deur geven. 

 

Waarom: Een associate’s degree in human resources bereidt je voor op entry-level posities in het human resources veld waar je algemene administratieve ondersteuning biedt.

 

Hoe: Een typische associate’s degree in human resources duurt twee jaar om te verdienen. Je volgt algemene cursussen, zoals wiskunde en Engels, maar ook HR-specifieke cursussen zoals projectmanagement, compensatie en voordelen, en opleiding en ontwikkeling. De meeste professionals die hun associate’s degree in human resources te krijgen gaan over tot een bachelor’s degree te voltooien om hun carrière te bevorderen.

 

De bachelor’s Degree in Human Resource Management

 

Wie: Een bachelor’s degree in human resources is ideaal voor mensen met geen professionele ervaring die willen een entry-level positie in HR of professionals met een associate’s degree op zoek naar hun carrière verder te gaan dan de instap-niveau te krijgen.

 

Waarom: Een bachelor’s degree geeft je een hoger startsalaris en een lange baan voor loopbaanontwikkeling als je professionele ervaring op te doen.

 

Hoe: Een bachelor’s in Human Resource Management is meestal een vier-jarige graad. Een bachelor’s degree biedt zowel een brede en diepe opleiding in human resources. Neem basisbegrippen naar het volgende niveau als je cursussen die vaardigheden te leren als:

 

Het evalueren van de personeelsbezetting om beslissingen te nemen over het inhuren van personeel

Het ontwikkelen van werknemer opleiding en ontwikkelingsprogramma’s

Inzicht in werknemer en arbeidsrelatie best practices

Het onderzoeken van compensatie en voordelen pakketten

Door het nastreven van een bachelor’s degree in HR, zul je niet alleen leren de basistheorieën van human resource management, maar je zult ook de praktijk het toepassen van die theorieën om real-world situaties.

 

 

 

 

business management 

vacatures

auto verkopen

 

https://www.newbusinessmanagement.com/