Hyundai i10 private lease: de verschillende mogelijkheden

Bent u op de hoogte van de verschillende mogelijkheden ten aanzien van een Hyundai i10 private lease? Informeer eens bij een dealer bij u in de buurt. Wellicht dacht u dat private lease van een Seat of Hyundai i10 altijd hetzelfde is. Daar vergist u zich echter in. Er zijn namelijk verschillende vormen van leasing: operational leasing, financial leasing en occasion leasing. Bij operational leasing behoudt de autodealer een deel van het economische eigendom. Dit is bij financial leasing niet het geval. De autodealer is dan alleen juridisch eigenaar, maar u krijgt het volledige economische eigendom. Occasion leasing is de nieuwste vorm van leasen. Hierbij kunt u een occasion leasen in plaats van een nieuwe auto. Dit kan vaak tegen een scherpe prijs. Iedere vorm heeft zo zijn voordelen. Het is allemaal mogelijk bij Hyundai i10 of Seat private lease.

Verschillen tussen zakelijk en private lease van Seat en Hyundai i10

Wilt u privé een auto leasen? Of wilt u een auto voor zakelijk gebruik leasen? Zakelijk leasen is al jaren een begrip. In plaats van dat u een auto koopt voor het werk, huurt u deze. Dit wordt leasen genoemd. U kunt bijvoorbeeld een Hyundai i10 of Seat leasen. Een nieuw begrip is echter private lease. Private lease houdt in dat u diezelfde Hyundai i10 of Seat ook voor privégebruik kunt huren. Het verschil is met name fiscaaltechnisch. Bij zakelijke lease krijgt u de auto van de zaak en wordt de auto door de Belastingdienst soms als inkomen gezien. Bij private lease van een Seat of Hyundai i10 betaalt u een vast bedrag per maand voor de auto en verder niets.

Hyundai i10 en Seat private lease steeds populairder

Een auto leasen is vandaag de dag niet meer weg te denken. Wilt u binnenkort ook een auto leasen? Private lease, bijvoorbeeld van een Hyundai i10 of Seat, wordt steeds populairder in Nederland. Steeds vaker kiest men ervoor een auto te leasen in plaats van de kopen. Wat houdt private lease dan precies in? U huurt hierbij een auto voor een langere periode voor privégebruik. U betaalt hiervoor een vast bedrag per maand. Dit is uw lease-abonnement. Wanneer het leasecontract afloopt, levert u de auto weer in bij de dealer waar u deze heeft gehaald. Private lease is populair omdat het goedkoper is dan het kopen van een auto wanneer u de auto maar voor een korte tijd nodig heeft of wanneer u niet vaak autorijdt. Populaire auto’s voor private lease zijn Hyundai i10 en Seat.

http://vanderlindengroepleasing.nl/