China Works
Toerisme

Ik ga op vakantie en neem mee……

 

Ik ga op vakantie en neem mee ………… Een leuk spelletje voor in de auto op vakantie waarbij iedereen een voorwerp aan het lijstje moet toevoegen na de lijst tot dat moment opgesomd te hebben.

Alhoewel de uitdaging bij dit spelletje is de lijst met genoemde voorwerpen op te noemen en niet zozeer nieuwe voorwerpen te verzinnen, wil ik toch graag de suggestie doen om “hangmat” in het rijtje op te nemen.

Ideaal namelijk een hangmat mee op vakantie. Op de camping of  bij het vakantiehuis. Heerlijk voor de siesta tussen de middag in een Zuid Europees land, of zelfs om de gehele nacht in te slapen.

En met de nodige creativiteit bijna overal op te hangen. Belangrijk is het een paar hele lange touwen mee te nemen om bijvoorbeeld de hangmat tussen ver uiteenstaande bomen te bevestigen.

En wat is dan de meest ideale hangmat om mee te nemen. Zelf ben ik een grote fan van de Mexicaanse hangmat en dus wellicht niet helemaal objectief. De Mexicaanse hangmat ligt fantastisch comfortabel, is door de geweven structuur heel luchtig en klein op te vouwen. Het laatste kan belangrijk zijn als weinig ruimte hebt (bijvoorbeeld als backpacker of vliegtuigreiziger).

Ook geldt voor de Mexicaanse hangmat dat als die nat is door de regen hij snel weer droogt, omdat die bestaat uit allemaal lossen draden.

Echter ook een Braziliaanse hangmat is natuurlijk prima om mee te nemen. Vooral als je wat meer bagageruimte hebt is dat geen enkel probleem.

Zoek je ideale  hangmat uit op onze site.

Bekijk ook onze buitenlandse sites indien gewenst : netzhängematte , hammock , hamac

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

http://www.icolori-hangmatten.nl