In de ‘echte’ winkel kunt u bij uitstek terecht voor een Corolle babypop en nog meer speelgoed

Wilt u ook het speelgoed voor uw kind of neefjes het graagst kopen in een echte speelgoed winkel in plaats van online? Omdat u graag persoonlijk advies, handige tips of sprekende suggesties wilt ontvangen? Ook dan is Carrabas Speelgoed het adres voor u. Naast dat u een Corolle babypop en ander speelgoed online bestelt, kunt u deze ook in de winkel in Rotterdam kopen. Hier ontdekt en bezichtigt u het gehele assortiment. De winkel ligt nabij het centrum aan de Jonker Fransstraat 99 en is van maandag tot en met zaterdag geopend vanaf 09.30 uur. De speelgoedspecialist kijkt er naar uit om u te ontvangen!

Meer dan alleen een Corolle babypop online te bestellen

Bij de winkel Carrabas Speelgoed kunt u terecht voor veel meer dan alleen het bestellen van een Corolle babypop. Deze speelgoedwinkel is de online specialist van authentiek speelgoed. Het speelgoed is duurzaam vormgegeven, zodat uw kinderen spelenderwijs op een veilige manier de wereld ontdekken. In het uitgebreid assortiment vindt u babyspeelgoed, loopwagens en fietsjes, creatief speelgoed, puzzels en spelletjes, knikkerbanen, buitenspeelgoed en nog veel meer. Al het speelgoed bestelt u gemakkelijk via de webshop. Vervolgens wordt er gezorgd voor een snelle levering, zodat uw kind snel speelt met zijn of haar nieuwe speelgoed! Uiteraard bent u ook van harte welkom in de fysieke winkel in Rotterdam.

Corolle babypop, plaspop of andere pop bestellen? Kies uit verschillende soorten!

Zou u voor uw dochter of zoon graag een mooie Corolle babypop bestellen? Dan bent u bij Carrabas Speelgoed aan het goede adres. Dankzij de verschillende soorten babypoppen vindt u altijd waar u naar op zoek bent. Zo kunt u bijvoorbeeld kiezen voor een babypop of plaspop. Maar u kunt ook kiezen voor Lila Chérie, een pop die reageert als een echte baby, de Calin Maria, Bébé classique of Chérie Camille. Het zijn slechts een aantal babypoppen in het aanbod van deze speelgoedwinkel. Zodra u een keuze heeft gemaakt, plaatst u de Corolle babypop in het winkelmandje waarna u gemakkelijk het bestelproces doorloopt. Weet u al welke babypop uw kind wilt?