China Works
Bedrijven

Isolatie spouwmuur aanbrengen? www.isolatie-spouwmuur.info

Premies van spouwisolatie vindt u op Isolatie-spouwmuur.info

Spouwmuurisolatie maakt integraal deel uit van het premiesysteem van de Vlaamse regering.  Concreet wilt dit zeggen dat u in 2014 kan gebruik maken van een premie van 6,00 EURO per vierkante meter geplaatste spouwisolatie en dit zonder enige beperking.

De verwerking van de spouwislatie verloopt zeer vlot en zonder al te veel poepa. Doorgaans zijn maximum 2 dagen nodig om het werk uit te voeren. Voordeel is dat de investering die u doet op zeer korte termijn is terugverdien en het één van de meest resultaatgerichte wijzen is om een woning nog energievriendelijke te maken met over het algemeen een zeer kleine ingreep. De spouw isoleren heeft dan ook geen enkel nadeel, maar alleen maar voordelen.  De plaatsing van spouwisolatie kan uw gasverbuik tot wel 20% reduceren.

Spouwmuurisolatie maakt bij de Vlaamse gezinnen deel uit van  het laatste sluitstuk waarmee ze aan de slag gaan om de energiefactuur nog extra te verlagen. Veel Vlaamse woningen zijn vaak al van voorzien dakisolatie, een hoogrendementsketel en hoogrendemensbeglazing. Momenteel worden er zelfs al meer dan 6000 reeds gebouwde woningen van spouwisolatie voorzien. De Vlaamse regering anticipeert op een grote stijging van deze ingreep door de vele gunstige maatregelen en de grote aanmoedigingspremies die er zijn momenteel.

Op zoek naar een gespecialiseerde isolatiespecialist voor de levering en plaatsing van de geschikte spouwisolatie voor uw woning? Isolatie-spouwmuur.info helpt u graag verder.

http://www.isolatie-spouwmuur.info/