Johnny Loco bakfiets of hondenkar? U vindt het bij de specialist

Naast dat u bij de specialist een Johnny Loco bakfiets kunt kopen, bent u bij hen ook aan het juiste adres voor een speciale hondenkar. Hierdoor kunt u uw hond gemakkelijk vervoeren wanneer u gaat fietsen. Hondenkarren zijn verkrijgbaar in verschillende formaten, waardoor zelfs grotere honden in een speciale hondenkar passen. Wanneer u twijfelt of een hondenkar iets voor u is, dan kunt u advies inwinnen bij een specialist. Fietskar.nl heeft een uitgebreid assortiment van hondenkarren en biedt de beste merken zoals Doggy Ride en XLC. Daarnaast verkoopt Fietskar.nl ook een breed assortiment aan bakfietsen, fietskarren en bagagekarren. Hierdoor kunt u dus op één adres terecht voor zowel een Johnny Loco bakfiets als een hondenkar van Doggy Ride.

Een Johnny Loco bakfiets koopt u bij een echte specialist

Op zoek naar een fietskar zoals een bagagekar, hondenkar of bakfiets? Ga dan eens langs bij een echte specialist als Fietskar.nl. Bij hen heeft u keuze uit een breed assortiment. Het bedrijf verkoopt alles wat met fietskarren te maken heeft, dit varieert van extra bankjes voor een Johnny Loco bakfiets tot de perfect fietskar om uw kind in te vervoeren en van een aanhangfiets tot Doggy Ride hondenkar. Naast een breed assortiment kan het bedrijf u ook deskundig advies geven in hun showroom in Hilversum. In de grootste showroom van Nederland vindt u altijd de fietskar, bakfiets, hondenkar of bagagekar die bij u past!

Lange afstanden met uw kind fietsen kan met een aanhangfiets of Johnny Loco bakfiets

Ineens stoppen omdat ze iets interessanter zien, niet opletten of omvallen. Wanneer u weleens met kinderen fietst komt dit u ongetwijfeld bekend voor. Het is hierdoor vrijwel onmogelijk om lange afstanden te fietsen. Misschien is een aanhangfiets wel de oplossing voor u. Een aanhangfiets is eenvoudig te bevestigen aan uw eigen fiets en maakt het makkelijker om ook langere afstanden te fietsen. Wanneer u twijfelt over de juiste grootte of welk merk het beste bij uw kind past, kunt u hulp inschakelen van een echte specialist, zoals Fietskar.nl. Zij verkopen al sinds 1982 fietskarren en aanhangfietsen. Mocht u een aanhangfiets nu toch niet zo handig vinden, dan kan u bij Fietskar.nl ook terecht wanneer u bijvoorbeeld een Johnny Loco Bakfiets wilt kopen. Hierin kunt u uw kind ook eenvoudig vervoeren.