Kies voor gratis bezorging van uw klassiek interieur

Wist u dat de specialist uw klassiek interieur gratis tot aan de deur bezorgd? Dat is vooral handig wanneer u geen tijd heeft om uw aankoop in de winkel op te halen. Bij familiebedrijf Star Stijlmeubelen is dat uiteraard geen probleem. Want naast dat u uw meubelen af kunt halen bij een service punt bij het station van Voorburg, kan uw aankoop ook gratis bij u thuis worden bezorgd. Dus heeft u bijvoorbeeld een fraaie theewagen in notenhout gezien, een vitrinekast met glas van kersenhout of prachtig gestoffeerde eetkamerstoelen? Voorkom beschadigingen en laat uw meubelen voor een klassiek interieur gratis door het team van Star Stijlmeubelen bezorgen!

Een salontafel is een echte aanvulling in uw klassiek interieur

Als u kiest voor meubelen gemaakt van kersenhout, weet u zeker dat u een klassiek interieur creëert. Wat dacht u bijvoorbeeld van een prachtige salontafel? Of u nu een borreltje drinkt met uw partner, onder het genot van muziek een goed boek leest of een prachtig boeket heeft gekregen van uw dochter waar u een plek voor zoekt in uw interieur. In alle situaties is een salontafel toch wel heel handig. En daarnaast maakt het uw zithoek sfeervol én tijdschriften en onderzetters kunt u er moeiteloos in opbergen. Maar waar vindt u een ruim aanbod aan salontafels, waarmee u een klassiek interieur complementeert? Natuurlijk bij Star Stijlmeubelen, gespecialiseerd in een klassiek interieur sinds 1895. Van hoektafels tot aan ronde tafels en van kersenhout tot aan Frans antiek eikenhout. Naar wat voor materiaal gaat uw voorkeur uit?

Combineer eetkamertafels met stoelen en creëer eenvoudig een klassiek interieur

Waar gaat u voorkeur naar uit als u zoekt naar een klassiek interieur? De specialist heeft precies datgene wat u zoekt. Van losse tafels en stoelen tot aan een complete set; zij hebben het allemaal. Voor beide opties biedt Star Stijlmeubelen een oplossing. Want niet alleen kunt u een set zelf samenstellen met een eettafel en bijpassende stoelen. U heeft ook de keuze uit een complete eethoek. Daarnaast kunt u uw eetkamerhoek ook eenvoudig online bestellen, of bezoek de riante showroom in Den Haag indien u de stoelen met een andere stoffering wenst te zien. En met een gemiddelde levertijd van 4 tot 6 weken vult u binnen de kortste keren een klassiek interieur aan met een eethoek van Star Stijlmeubelen.