Kindertapijten

Kindertapijten

Veel kinderkamers hebben koude vloeren, wat het voor de kinderen niet echt prettig maakt om er te spelen. Met kindertapijten kunt u dit probleem heel gemakkelijk en snel oplossen. Zo houden zij hun handen, billen en benen lekker warm terwijl zij op de grond aan het spelen zijn en laten we eerlijk zijn, het liefst zitten ze immers op de grond met al hun speelgoed om zich heen. Veel ouders hebben er uit praktische overwegingen voor gekozen om een vloer te leggen van zeil, laminaat of tegels. Dit is heel begrijpelijk, dit soort vloeren is immers gemakkelijk schoon te maken. En iedereen die kinderen heeft weet dat zij het voor elkaar krijgen om er altijd een rommeltje van te maken. Met gladde vloeren is dat geen enkel probleem, u ruimt de rommel gemakkelijk op en een dweil zorgt ervoor dat de kamer weer schoon is. Maar zeil, tegels en laminaat voelen vaak wel koud aan. Niet lekker om op te spelen dus en ook niet fijn als de kleintjes ‘s ochtends uit bed moeten stappen. Kindertapijten bieden dan een ideale oplossing. Als u het vloerkleed meteen naast het bed neerlegt, dan kan uw zoon of dochter daar bij het opstaan de voeten op neerzetten en hoeven ze niet meteen over een koude vloer te lopen. Ook bieden kindertapijten volop mogelijkheden om lekker op te spelen. De kindertapijten zorgen niet alleen voor veel warmte, ze zorgen er ook voor dat de kleintjes lekker zacht en comfortabel zitten. Zo kunnen ze uren zoet zijn met hun speelgoed en dat is natuurlijk niet alleen fijn voor hen, maar ook voor u. Het geeft u immers de gelegenheid om ook iets voor uzelf te doen. Ook daarom zijn kindertapijten dus een goede aanvulling voor het interieur van een kinderkamer.

Kindertapijten voor een snelle metamorfose

Kindertapijten zijn dus zeer nuttig, ze bieden warmte en comfort zodat uw kids het niet koud krijgen tijdens het spelen en niet ‘s ochtends vanuit bed op een koude vloer hoeven te stappen. Maar kindertapijten zijn ook een ideale sfeermaker voor een kinderkamer. Het grote voordeel ervan is dat dit kleed los op de vloer ligt, waardoor u deze snel kunt vervangen. Dat is natuurlijk heel handig als u de kamer een metamorfose wilt geven of als uw kind op zijn of haar vloerkleed uitgekeken is. De keuze op het gebied van kindertapijten is zeer groot en het is daarom ook zeker mogelijk om een vloerkleed te vinden dat helemaal aan uw wensen voldoet. Niet alleen zijn deze kleden verkrijgbaar in zeer veel verschillende kleuren, maar ze hebben vaak ook heel verschillende dessins. U kunt dan denken aan thema’s als:

  • dieren, bijvoorbeeld giraffen, beren, uilen en hondjes
  • natuur, zoals een rivierlandschap, maar ook sterren, maan, bloemen, eilanden, zon en wolken
  • sprookjes, met uiteraard prinsessen, draken, ridders en piraten
  • grafische motieven, als blokjes, strepen en geometrische patronen

U zult begrijpen dat niet ieder vloerkleed echt geschikt is voor iedere leeftijd. Zo zijn sommige kindertapijten heel erg geschikt voor de baby-, peuter- en kleuterfase, maar zal uw kind als hij ouder wordt deze toch te kinderachtig gaan vinden. Gelukkig is de oplossing zo gevonden, een nieuw kleed is zo gekocht en daarmee is de stijl van de kamer ook weer helemaal passend bij de leeftijd. Zorgt u voor een verder neutrale inrichting, dan kunt u met kindertapijten in eenmaal een hele verandering in de ruimte teweeg brengen en kan dit de echte eyecatcher en smaakmaker worden.

Ruim aanbod vloerkleden

Nu zult u zich misschien afvragen, waar vind ik leuke kindertapijten? In veel woonwinkels is het aanbod immers zeer beperkt en mag u van geluk spreken als u uit vijf verschillende designs kunt kiezen. Wilt u graag de keus hebben uit een breed assortiment waar voor ieder wat wils te vinden is, dan gaat u naar Speelkledenwinkel. Zij hebben een zeer ruim aanbod aan kindertapijten. U vindt bij hen zeer veel verschillende dessins, in ieder thema dat hierboven genoemd werd hebben zij een ruime keus en ook de kleurselecties zijn erg groot. Maar hun grote assortiment is niet hun enige pluspunt. Zij stellen namelijk zeer hoge eisen aan alle producten die zij verkopen. Dit betekent dat al hun kindertapijten zo gemaakt zijn dat ze geen allergische reacties op kunnen wekken. Daarnaast zijn ze uitgebreid getest op veiligheid en kwaliteit. Alle vloerkleden die zij verkopen zijn bovendien authentiek ambachtelijk handwerk. Nu kunt u misschien denken dat hiervoor kinderen aan het werk zijn gezet, er zijn immers genoeg verhalen bekend over jongeren die tapijten moeten knopen omdat zij nog de geschikte dunne vingers hiervoor hebben. Maar bij de kindertapijten van Speelkledenwinkel is dit absoluut niet het geval. Al hun producten zijn gegarandeerd vrij van kinderarbeid. Koopt u bij hen een kindervloerkleed, dan krijgt u dus echt een kwalitatief hoogwaardig product in huis dat voldoet aan verschillende keurmerken. Een ander groot voordeel van Speelkledenwinkel is dat hun hele assortiment online staat. Dit betekent dat u rustig door hun collectie kunt bladeren en kunt zoeken naar kleden die uw kind mooi zal vinden. Hebt u voor uzelf een aantal mogelijkheden gevonden, dan kunt u deze aan uw kind laten zien. Dit bespaart u een tripje naar de winkel, iets wat vaak niet de favoriete bezigheid van kids is. Hebt u uit hun ruime aanbod kindertapijten een exemplaar gevonden dat u en uw zoon of dochter helemaal te gek vinden, dan kunt u deze eenvoudig online bestellen.

http://www.speelkledenwinkel.nl/blog/kindertapijten-arte-espina/