Koop een huis met de hulp van de makelaar in Tilburg en Breda

De makelaar in Tilburg en Breda helpt je op het moment dat je op zoek bent naar een droomhuis. Ook bij de verkoop van je huis schieten de professionals je te hulp. Wat is je woning bijvoorbeeld waard? De makelaar in Tilburg en Breda helpt je bij al je vragen en adviseert geheel vrijblijvend. Allereerst is het belangrijk om de waarde van jouw woning te bepalen. En dan? Je woning wordt te koop gezet! Kern Makelaars verzorgt de fotografie en de wervende tekst. Ook de bezichtigingen en onderhandelingen wordt door de makelaar uit Tilburg en Breda gedaan.

Schakel voor de spannendste aanschaf van je leven de makelaar in Tilburg en Breda in

Ben je van plan om samen te gaan wonen? Kies dan voor professioneel advies van de specialist. Het kopen van een woning behoort tot één van de belangrijkste gebeurtenissen in je leven. Daar komen namelijk veel persoonlijke en emotionele zaken bij kijken. Daarnaast moeten er ook een aantal zakelijke en juridische beslissingen ondernomen worden. Kern Makelaars: de makelaar in Tilburg en Breda helpt je daar graag bij. Als kandidaat is het moeilijk om in de huidige markt een woning te kopen. De aankoopmakelaar heeft een groot netwerk en weet vaak eerder welke woningen op de markt komen. Ook heeft de aankoopmakelaar meer gegevens beschikbaar over de woning en kan daardoor een nauwkeurige waardebepaling maken. Je wordt ontzorgt én profiteert van een scherpe prijs.

Een taxatierapport nodig? De makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief

Een makelaar in Tilburg is in te zetten voor hulp bij huren, kopen en taxeren. Want ben je van plan om een woning te kopen? Een taxatierapport is dan noodzakelijk bij een hypotheekaanvraag. Het is belangrijk om de waarde van de woning te weten voor het aanvragen van een hypotheek. Steeds vaker eisen geldverstrekkers dat je een gevalideerd taxatierapport aanlevert bij deze hypotheekaanvraag. Kern Makelaars, de makelaar in Tilburg en Breda hanteert een scherp tarief en voert de taxatie op zeer korte termijn uit. De taxateurs zijn VastGoedCert gecertificeerd en aangesloten bij de NVM en NWWI. Andere voorbeelden voor een taxatierapport zijn WOZ-waarde, echtscheiding, belastingdienst en successierechten. Vraag het de makelaar, zij regelen het.