Laat uw weidehooi transporteren naar het binnen- of buitenland

Heeft u verschillende producten gekocht voor de landbouwsector? Dan wilt u dat de producten goed en zonder beschadigingen aankomen bij uw bedrijf. Bij Sanders Fourage bestelt u producten van hoogstaande kwaliteit, die u na het bestellen laat transporteren naar uw manege, fokkerij of dierentuin. Van België tot aan Spanje en van Nederland tot aan Engeland, producten kunt u zowel binnen als buiten Nederland laten transporteren. Kiest u ervoor om weidehooi of zaagsel te kopen voor rundvee? Dan kan uw bestelling worden getransporteerd op onder meer open combinaties, open opleggers, schuifzeilen opleggers en schuifzeilen combinaties. U geeft aan wat er vervoerd moet worden!

Zaagsel kopen is een uitstekende oplossing voor het bedekken van bodems

U wilt een andere bodembedekking uitproberen voor uw stallen. Echter, u bent er wel achter gekomen dat er ongelofelijk veel keuze is. Kom daarom langs bij Sanders Fourage. Een van de populairste bodembedekkers die u kunt kopen is en blijft toch wel zaagsel. Dit houtproduct is erg fijn van structuur en een stuk fijner dan bijvoorbeeld houtkrullen. Hierdoor is het product, samen met weidehooi, uitermate geschikt voor uw vee. Want uw vee verdient immers het belangrijkste, nietwaar? Wat voor product u ook kiest, u bent altijd verzekerd van onkruidvrije producten en een goed vochtgehalte door meting met speciale vochtmeters. Zo komt u of uw vee nooit in de problemen.

Zaagsel tegen een scherpe prijs kopen

Bij de specialist bestelt u niet alleen ruwvoer en bodembedekking, ook balen in verschillende maten zitten in het assortiment. Daarnaast bent u altijd verzekerd van een uitstekende prijs-kwaliteitverhouding. Kies daarom voor een gespecialiseerd bedrijf, zoals Sanders Fourage. De producten die u hier besteld zijn gegarandeerd vrij van stof en schadelijke onkruiden. Levering in Nederland en België vindt plaats vanaf 5000 kg. U ontvangt constante kwaliteit tegen een scherpe prijs. Zo wordt het wel heel aantrekkelijk om uw weidehooi en zaagsel bij dit bedrijf te kopen. Bekijk het volledige aanbod alvast online en kies uit een ruim assortiment aan producten, zoals weidehooi, luzerne en ruwvoer.