Libido verhogen vrouw

Libido verhogen vrouw

Nu ik toch een dagje ouder word merk ik dat de zin om te vrijen minder is dan vroeger. Mijn man is niet het type om er over te klagen, maar ik weet wel dat hij vrijen nog erg lekker vind en vaker zou willen. Ook merk ik dat hij vaker wat later thuiskomt van zijn werk en vaker om internet bezig is. Iets wat hij vroeger nooit deed. Ik ben toch bang dat hij iets heeft met een andere vrouw of dat hij een prostituee bezoekt om aan zijn trekken te komen. Dat zou ik echt vreselijk vinden en ik wil het eigenlijk ook niet weten. Ik wil alleen mijn huwelijk redden. Ik las op het internet dat je met bepaalde voeding je libido sterk kan verbeteren, bijvoorbeeld met selderij of avocado. Maar dat doet voor mij nog niet veel. Weet iemand andere voedingen of middelen die wel helpen?

Of bezoek de libido verhogen facebook pagina!

 

http://www.libidoverhogen.nl