MelanO ringen; populaire sieraden

MelanO heeft met haar unieke sieraden de wereld veroverd. Het Nederlandse sieradenmerk brengt prachtige, handgemaakte sieraden op de markt die je hart sneller laten kloppen. De MelanO ringen zijn een lust voor het oog. Met hun sierlijke lijnen en materialen sieren ze de hand van elke modebewuste liefhebber. MelanO ringen laten zich uitstekend combineren. Draag twee of drie MelanO ringen aan één vinger en jouw handen zullen zeker blikvangers zijn.

MelanO ringen en zettingen: talloze combinaties mogelijk

De ringen van MelanO zijn vervaardigd in zilver, goud en rosé goud. MelanO ringen zijn zowel in smalle modellen als in bredere modellen verkrijgbaar. Er zijn zelfs MelanO ringen met een twist! De bijpassende zettingen zijn er in talloze kleuren. De zettingen zijn gemaakt van diverse materialen, zoals kunststof en edelstaal. En kies je voor een resin beschermlaag in wit, zwart of taupe, of kies je een zetting zonder resin? De zettingen met zirkonia en halfedelsteen schitteren je tegemoet en zullen zeker een blikvanger vormen voor je MelanO ring. De MelanO zettingen zijn verkrijgbaar in 2 maten: 6 en 8 mm. Er zijn schroef- en klikzettingen verkrijgbaar, afhankelijk van de MelanO serie die je kiest. Combineer naar hartenlust en creëer steeds je eigen MelanO ring die past bij je smaak, mood en outfit.

Kies je favoriete MelanO ringen

Ga je voor een stoere MelanO ring met een robuuste zetting? Of kies je liever voor een paar sierlijke MelanO ringetjes met subtiele zettingen? Misschien ga je voor bling bling en kies je een MelanO ring met een zirkonia zetting? Je ziet, voor elke smaak en voor elke gelegenheid zijn bijpassende MelanO ringen en zettingen verkrijgbaar. De prijs van MelanO ringen en zettingen maakt het mogelijk om meerdere items aan te schaffen, zodat naar hartenlust gecombineerd kan worden. Ook als cadeau zijn MelanO ringen ideaal: een geschenkset van MelanO ringen zal zeker in de smaak zal vallen.

Bekijk alle MelanO ringen en zettingen direct online en bestel eenvoudig en voordelig je favorieten.

 

http://www.melano-colours.com/nl/collecties