Met persoonlijke service koopt u Weidehooi en luzerne met een goed gevoel

Weidehooi als alternatief voor graszaadhooi is een slimme investering. Het kopen van ruwvoer is een belangrijke aankoop voor een agrariër. Of u nu kleine hoeveelheden ruwvoer of juist kiest voor grote hoeveelheden, een goede band met een leverancier is wenselijk. Het liefst start u een samenwerking met een gerenommeerd bedrijf waar u niet enkel kwalitatief hoogwaardig weidehooi, luzerne of ander soort ruwvoer kunt kopen. Maar waar ook nog eens persoonlijke service hoog in het vaandel staat. Het is namelijk wel zo prettig dat een bedrijf met u meedenkt op het gebied van levering of u voorziet van deskundig advies welk soort ruwvoer geschikt is voor uw vee.

Luzerne en weidehooi kopen? Ook transport wordt geregeld!

De kwaliteit van de luzerne- en weidehooi is het allerbelangrijkst. Dit doet u door te kiezen voor een gerenommeerde leverancier die uw bestelling op effectieve wijze bij u aflevert. U kunt namelijk bij Sanders Fourage niet enkel luzerne, weidehooi of ander ruwvoer kopen, maar het wordt ook nog eens afgeleverd. Wilt u luzerne met een hoge voedingswaarde kopen? Dat is geen probleem, want middels een meeneemheftruck wordt uw bestelling geplaatst op de plek waar u wilt. Sanders Fourage zorgt te allen tijde voor een passende oplossing. Zo hoeft u zich geen zorgen meer te maken over de levering van uw weidehooi en luzerne.

Weidehooi als alternatief voor graszaadhooi

Weidehooi is donker gekleurd stro uit de meest grazigste weiden die je in Europa kunt vinden. Zo kan het dienen als bodembedekking voor bijvoorbeeld uw duivenhok, maar het wordt doorgaans vaker gebruikt als ruwvoer. Weidehooi is namelijk een smakelijk en structuurrijk stro waardoor uw vee het stro goed kan opnemen. Het kan tevens dienen als alternatief voor graszaadhooi. Bij het kopen van luzerne, weidehooi of een ander soort ruwvoer bij Sanders Fourage, heeft u altijd kwaliteit in handen. Dit komt door de strenge eisen die de specialist stelt aan het product. Daarnaast beschikt een specialist over eigen transportmiddelen, waaronder