Mogelijkheid om infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator te huren

Als u eenmalig een infrarood camera, warmtebeeldcamera of drukkalibrator nodig heeft, is huren een goede optie. Dit is goedkoper dan kopen in uw geval. Dat geld kunt u vast en zeker ergens anders beter voor gebruiken. Bij LHM Instrumentation kunt u kiezen uit een ruime collectie van apparatuur voor meten, controleren en kalibreren. Wilt u bijvoorbeeld in een korte tijd de warmteverliezen van een gebouw kunnen zien? Dan is een warmtebeeldcamera ideaal. Deze kunt u net als een infrarood camera en een drukkalibrator tegen een aantrekkelijke prijs huren bij een specialist met een uitstekende service.

Reparatie en onderhoud van een warmtebeeldcamera, infrarood camera of drukkalibrator

Laat reparatie en onderhoud van infrarood camera’s, warmtebeeldcamera’s en drukkalibratoren over aan LHM Instrumentation. Dan weet u zeker dat ze goed blijven functioneren. Vakkundige medewerkers kunnen de apparatuur voor u nakijken en direct repareren als dat nodig blijkt te zijn. De reparatie of het onderhoud van een infrarood camera, drukkalibrator of warmtebeeldcamera wordt doorgaans uitgevoerd in een BELAC geaccrediteerd kalibratielabo. Met verschillende testen worden de apparaten gecontroleerd door deskundig personeel. De gediplomeerde medewerkers kunnen ook ter plaatste de kalibratie van uw instrumentatie in orde maken. Zodoende kunt u er in korte tijd weer gebruik van maken.

Drukkalibrator, infrarood camera of warmtebeeldcamera: een ruim aanbod

Drukkalibratoren, infrarood camera’s en warmtebeeldcamera’s koopt u bij een specialist, bijvoorbeeld LHM Instrumentation. Hier vindt u een ruim aanbod. De Belgische onderneming LHM Instrumentation is gespecialiseerd in de verkoop van kalibratie-, controle- en meetapparatuur voor verschillende grootheden. In het uitgebreide assortiment vindt u onder meer een drukkalibrator die uitermate geschikt is voor het kalibreren van uiterst nauwkeurige drukmeters, drukschakelaars en transmitters. Een kalibrator wordt voornamelijk gebruikt in werkplaatsen, in laboratoria en in het veld. Door een ingebouwde pomp kan automatisch druk gegenereerd worden. Naast verscheidene drukkalibratoren kunt u bij LHM Instrumentation ook terecht voor een infrarood camera of warmtebeeldcamera.