China Works
Woning en Tuin

Muurstickers voor een echte kinderkamer

Vrolijke danseressen of een lieflijk elfje bewonen de slaapkamer van jouw jonge dochter. Maar als ze ouder wordt krijgt ze opeens andere interesses. De muurstickers van het Stickerparadijs zijn er daarom voor alle leeftijden. En omdat je de stickers makkelijk weer vervangt, heb je een eenvoudige manier om haar kamer passend naar haar leeftijd te maken.

De leukste muurstickers voor jonge meiden

Houdt jouw dochter van echte meisjesdingen? Dan is het leuk om haar kamer helemaal in haar eigen stijl in te richten. Muurstickers in de kleur roze, schattige beertjes of een dansende ballerina maken er een typische meisjeskamer van. Natuurlijk is elk meisje weer anders, daarom is de keuze van muurstickers kinderkamer bij het Stickerparadijs zo uiteenlopend. Je kunt haar kamer ook voorzien van een groeimeter. Want jonge meisjes willen graag snel groot worden. Een groeimeter met een charmante prinses of vrolijke dieren laten haar elke keer weer zien hoeveel ze gegroeid is. Is ze al een grote dame aan het worden?

Een leuke kamer voor je oudere dochter

Als ze jong zijn vinden meisjes andere dingen leuk dan wanneer ze wat ouder worden. Hun smaak verandert nu eenmaal en daar hoort een passende slaapkamer bij.  Een tiener zit vaak niet meer te wachten op schattige dieren of een roze elfje. Ze heeft meer interesse in make-up en mode. Hoe leuk is het dan om een muursticker van een hippe jongedame aan haar muur te hangen? En dat in de kleur waar ze helemaal gek op is.

Wil jij muurstickers in een kinderkamer die voldoen aan de smaak van jouw dochter? Neem dan eens een kijkje in de collectie van het Stickerparadijs. Voor elke leeftijd hebben wij de mooiste stickers!

http://www.portret-stickers.nl