China Works
Dienstverlening

Online adverteren op een juiste wijze

Hoe groot of klein uw bedrijf ook is, internet is de plek om naamsbekendheid te verkrijgen. Internet marketing is een must have voor iedere organisatie. Click to Business maakt uw website klaar voor nu en de toekomst. 

Online adverteren oftewel online reclame maken met Click to Business is nog nooit zo makkelijk geweest. Click to Business werkt samen met kwalitatief hoogstaande netwerken als Google Adwords en Doubleclick waardoor uw advertenties op vele bekende websites te zien zijn. Voor al onze klanten maken wij een Google Analytics account aan zodat het altijd meetbaar is welke advertentie op welk netwerk voor u het meeste zin heeft. Met Click to Business kunt u genieten van een optimaal resultaat.

Voordelen online adverteren

  • U bereikt een grotere doelgroep
  • U krijgt meer naamsbekendheid
  • Meer (juiste) bezoekers op uw website/webshop
  • Omzetgroei
  • Meetbare resultaten

Click to Business zet het online adverteren zo breed mogelijk in. Te denken valt aan e-mailmarketing, het plaatsen van banners op andere websites oftewel display advertising, affiliate marketing en social media marketing. Kortom als u online reclame wilt maken dan bent u bij Click to Business aan het juiste adres.

Bobby Hasebos

 

http://www.clicktobusiness.nl/online-adverteren/