Op teambuildingweekend

Onderlinge banden bouwen

Een van de beste manieren voor een bedrijf om betere onderlinge banden te bouwen is door af en toe een gezamenlijk evenement te organiseren. Het kan de bedrijfssfeer en daardoor dus ook de productiviteit gigantisch verbeteren. Er zijn vele verschillende bedrijfsweekend ideeën op het internet maar in dit artikel bespreken we een van de populairste, het survivalweekend. Er zijn een aantal redenen dat een survivalweekend zo goed werkt voor teambuilding binnen een bedrijf. In dit artikel bespreken we de beste ideeën voor een survivalweekend en hoe de teambuilding ontstaat. 

 

Velen denken misschien dat een teambuilding survival weekend alleen maar tot conflict leidt. Met het hele bedrijf in miezerige omstandigheden op elkaar zitten kan alleen maar tot spanning en ruzies lijden. Maar als het weekend goed georganiseerd is neemt een dergelijk survivalweekend juist barrières en hiërarchie weg waardoor werknemers dichter bij elkaar komen. 

De juiste schoenen

Wanneer je baas aankondigt dat er een survival weekend gaat plaatsvinden schiet je misschien in de stress wat je allemaal wel niet mee moet nemen. Maar geen zorgen, met een aantal basis essentiële spullen kom je het weekend prima door. Ten eerste is het natuurlijk belangrijk om goede schoenen mee te nemen. Op je nette kantoorschoenen ga je het niet redden. Daarom raden wij over het algemeen ARKK-schoenen aan. Deze schoenen zijn ideaal voor wandelen en rennen in de natuur en zijn niet gemakkelijk kapot te krijgen. Ze zijn goed waterbestendig en makkelijk schoon te maken. Daarnaast zijn ze ook erg stijlvol. Aangezien veel mannen niet graag gigantisch veel paar schoenen hebben is ARKK een fantastisch merk dat je zowel kunt dragen op normale sociale gelegenheden als tijdens activiteiten en sporten.

EHBO-kit

Zorg er ook voor dat je een kleine EHBO kit bij je hebt voor persoonlijk gebruik. Het kan ontzettend handig zijn als je per ongeluk jezelf ergens aan snijdt of op een andere manier een wond oploopt. Daarnaast kun je het ook gebruiken om je collega’s te helpen mocht hen iets overkomen. Iets anders wat ontzettend belangrijk is, is het meenemen van een grote waterfles. Water is ontzettend belangrijk en als je gaat hiken essentieel om bij je te hebben. Een van de grootste fouten die mensen maken is niet zorgvuldig omgaan om water. Ik weet zelf nog heel goed dat ik als kind een keer per ongeluk het water liet vallen toen we aan het wandelen waren in de Alpen en hoe belangrijk mijn vader was. Neem natuurlijk geen glazen waterhouder mee.