Proefrit maken op uw nieuwe fiets? Het kan bij een fietsenwinkel dichtbij Gorinchem!

Het is logisch dat u niet zomaar een fiets koopt. De perfecte fiets moet natuurlijk goed bij u passen, zodat u er heerlijk op kunt fietsen. Daarom maakt u bij een fietsenwinkel in de buurt van Gorinchem een proefrit op uw favoriete tweewieler. Om een uitgebreid assortiment aan fietsen in het echt te bekijken, kunt u het beste langsgaan bij Van Houwelingen Tweewielers. Hier kunt u niet alleen de fietsen met eigen ogen zien, u kunt ze ook direct uitproberen. Zo weet u zeker dat u een juiste keuze maakt. Welke fietsenwinkel in de regio Gorinchem bezoekt u? Kies bijvoorbeeld voor een specialist als Van Houwelingen Tweewielers.

Fiets kapot? Fietsenwinkel in de regio Gorinchem maakt hem snel!

In Nederland kan niemand zonder een fiets. De een fiets naar het werk, de ander brengt de kinderen naar school en weer iemand anders gaat naar de supermarkt op de fiets. Omdat we veel ritjes op de fiets maken, zijn onze fietsen snel aan slijtage onderhevig. Het is dan ook verstandig ze regelmatig te laten onderhouden. Maar wat doet u als uw fiets kapot is en deze zo snel mogelijk moet worden gemaakt? Dan brengt u uw fiets gemakkelijk naar de fietsenwinkel van Van Houwelingen Tweewielers in de regio Gorinchem. De fietsenwinkel beschikt over een eigen, modern ingerichte werkplaats, waar uw tweewieler zo snel mogelijk in optimale conditie wordt gebracht.

Ook voor scooters bent u bij de fietsenwinkel nabij Gorinchem op de juiste plek

Zoekt u een scooter en geen fiets? Ook dan kunt u in de fietsenwinkel van Van Houwelingen Tweewielers, dichtbij Gorinchem, terecht. Handig wanneer u liever door de stad op een scooter rondcrosst, in plaats van op een fiets! De specialist biedt u verschillende mogelijkheden als het gaat om scooters. Zo kiest u bijvoorbeeld voor een bromfiets, een bromscooter of een snorscooter. En wilt u niet te veel geld uitgeven aan uw nieuwe aankoop, maar toch kwaliteit ontvangen? Dan kiest u naast nieuwe scooters ook gewoon voor tweedehands exemplaren van uitstekende kwaliteit. Bezoek de fietsenwinkel nabij Gorinchem, bekijk de scooters zelf én ontvang meer informatie.