Ramen en deuren van Douglas hout voor een rustieke uitstraling

Droomt u van een mooi tuinhuis? Of zoekt u een veilige oplossing voor uw woning? In alle gevallen is het verstandig om het aanbod aan ramen en deuren van Douglas hout te bekijken. Veel deuren worden geleverd met glas, excl. hang en sluitwerk en zijn linksdraaiend of rechtsdraaiend. Maar in het aanbod van Tuinhout Compleet vindt u ook een dag- en nachtslot van rvs, speciaal gemaakt voor tuindeuren. Voor welke ramen of deuren u ook kiest, u bent met alle modellen verzekerd van een mooie en rustieke uitstraling.

Bouw een terras of vlonder met Douglas hout

Wilt u nog meer genieten van uw tuin of terras? Dan is het een goed idee om houten tuinmeubelen te kopen. Door te kiezen voor geïmpregneerde Douglas terrasdelen, beschermt u het hout tegen kromtrekken en scheuren als gevolg van warmte, kou en regen. Uw terras gaat jarenlang mee, zonder dat u hier veel onderhoud in hoeft te steken. Waar u deze terrasdelen van Douglas hout bestelt? Natuurlijk bij Tuinhout Compleet. U kiest uit een breed aanbod aan onder andere onderregels, piketpalen en terrasplanken in verschillende kleuren. Kijk op uw gemak rond op de website en neem contact op bij vragen of voor hulp bij bestellen.

Geef uw tuin een eigentijdse uitstraling en kies voor zwart Douglas hout

Zwarte horizontale planken zijn een echte tuintrend. Hiermee bouwt u eenvoudig en snel een schutting én u bent verzekerd van een eigentijdse uitstraling. De zwarte verflaag beschermt de planken daarnaast ook tegen slijtage als gevolg van regen, vorst, zon en warmte. U kiest voor een van de verschillende mogelijkheden met Douglas hout van Zweeds rabat uit twee standaardmaten en lopen op tot vijf meter. En heeft u een specifieke maat op het oog die niet uit voorraad leverbaar is. Stuur uw maten door per e-mail en laat de Douglas planken op maat zagen in de zagerij. Dat scheelt u een hoop werk en u bent verzekerd van een strak resultaat.