Rondreis Kenia Tanzania of fly drive Namibië: ideaal voor de actievelingen

Een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië zijn uitstekende bestemmingen waar u avontuurlijk uw vakantie kunt doorbrengen. Afrika is ook een zeer actief land, want zij staan bekend om de avontuurlijke safaritrips. Bent u iemand die niet graag stil zit in de vakantie? Dan zijn deze drie landen zeker aan te raden.  Rondreis in Kenia Tanzania is een leuke uitdaging. Voor diegene is er een route uitgestippeld op de hoogste berg van Afrika, hiervoor zijn  gidsen ingehuurd die u een onvergetelijke ervaring laten beleven. Deze landen bieden u diverse activiteiten zoals: toeren, duiken, ballonvaart, safari’s en nog veel meer. Wacht niet te lang en kies voor deze leuke bestemmingen.

Privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Wilt u kennis maken met de mooie cultuur van Afrika door middel van een privé rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië.  U kunt overnachten in een privésfeer met luxe accommodaties. Tanzania staat bekend om de mooie huwelijksreizen die hier worden gehouden. Wat is nou leuker dan een huwelijksreis op een speciale manier te vieren? Bijvoorbeeld: de privé safari is verdeeld over 7 dagen: dag 1 t/m 3 geniet u van de Tarangire National Park met wilde dieren en prachtige rivieren, dag 4 t/m 7 gaat u naar de bekende natuurgebieden genaamd ‘’Serengeti’’ en komt u oog in oog te staan met de Big Five.

Genieten van pure wildernis tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië

Prachtige wilde dieren bezichtigen tijdens een rondreis Kenia Tanzania of een fly drive Namibië. Deze landen staan bekend om hun wilde dieren, waaronder: Afrikaanse wilde honden, chimpansees, zebra’s, giraffen, olifanten en nog veel meer. U kunt genieten van een safari door middel van een toer of zelf met een huurauto. Als u liever meer zelfstandig op vakantie wilt? Dan is een fly drive Namibië een uitstekende mogelijkheid. Hiermee reist u zelf vanuit het vliegveld al met een huurauto. Nog een voordeel van een fly drive is dat u in de openlucht kunt overnachten en ‘s nachts kunt genieten van de spectaculaire sterrenhemel.

http://www.oryxtravel.nl/